Roll-Up Buah-buahan Rainbow Ini Sama Seperti Yang Anda Suka Sebagai Anak

Mendapatkan resipi di sini.

Saya tidak tahu mengenai anda, tetapi istilah “kulit buah” memberi saya jebakan heebie. Mungkin ia adalah fakta bahawa saya dibesarkan makan roll-up elektrik merah dan biru “dengan kaki,” tetapi mereka tebal, papak coklat tidak pernah melakukannya untuk saya. Masukkan: Pinterest. Rasa terinspirasi oleh semua rasa dan teknik yang menarik, tetapi masih merindui corak pelangi cantik itu, saya memutuskan untuk membuat versi saya sendiri. Ini Rainbow Fruit Roll-Up adalah penyelesaian yang sempurna: mereka sihat sambil masih membungkus pukulan buah yang lazat, dan yang paling penting, mereka benar-benar ‘gram layak.

gambar

Chelsea Lupkin

IMO, ini adalah cara terbaik untuk mendapatkan hidangan harian anda. Dan itu pada dasarnya semua ini! Mulakan dengan menanam blackberry, blueberry, raspberi, strawberi, dan mangga dengan sentuhan gula dan jus lemon. Anda boleh melangkau gula, tetapi saya fikir ia menaikkan rasa (ditambah hanya 4½ sudu teh). Sebarkan setiap kain yang nipis ke kertas minyak ringan dan taruh di dalam ketuhar selama 3 jam. Kunci di sini adalah suhu yang sangat rendah-kami mendapati bahawa 170 ° bekerja dengan baik.

gambar

Chelsea Lupkin

Ketika mereka mula kering, seluruh dapur Anda mulai mencium bau manis dan buah. Setelah buah tidak lagi melekat pada sentuhan, bawa dulang keluar dari oven, biarkan mereka sejuk sedikit, kemudian potong memanjang ke dalam jalur. Roll mereka dan * kagum! *

PIN IT UNTUK SELURUH DUNIA:

gambar

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...