Tidak Lebih Memutuskan Antara A Burrito Dan A Quesadilla. The Quesarito Membolehkan Anda Memiliki Kedua-duanya

Mendapatkan resipi di sini.

Burrito atau quesadilla? Sama ada anda berada di rumah atau di gabungan Mexico kegemaran anda, perjuangan untuk dipilih adalah nyata. Dalam satu tangan, burrito disumbat dengan banyaknya lebih lagi – daging, keju, biji beras, anda namakannya. Sebaliknya, tidak ada yang sama seperti dilla yang sangat licik. Quasoito Taco Bell mengajar kami bahawa anda tidak perlu memilih.

Quesarito

John Komar

Penafian penuh: Sama seperti crunchwrap tertinggi dan crunchwrap AM, saya tidak pernah memerintahkan (atau cuba) quesarito “sebenar”. Saya baru sahaja mendengarnya, membayangkan betapa hebatnya ia dapat dirasakan, dan menjadikannya sendiri. Di perjalanan saya yang seterusnya, mungkin saya akan memasuki rantaian makanan segera untuk membandingkan nota. Tetapi sehingga itu, saya akan melancarkan burritos quesadilla sendiri di rumah, terima kasih banyak.

Quesarito

John Komar

Nasib baik, membuat quesarito hampir tidak lebih sukar daripada membuat quesadilla, atau burrito. Oleh itu, hasilnya BESAR. Pertama anda akan mahu mendapatkan fixin anda siap. Masak daging lembu dengan trifecta Tex-Mex biasa rempah (cumin, serbuk cili, dan paprika). Kemudian, sapu nasi putih yang dimasak dengan jus kapur dan ketumbar. Juga digalakkan, tetapi tidak diperlukan: krim masam dan keju nacho.

Quesarito

John Komar

Simpan quesadilla, yang pada akhirnya akan menjadi tortilla burrito anda, mudah. Keju Cheddar adalah semua yang anda perlukan di sana. Tetapi mungkin lebih penting lagi, anda perlu memasak quesadilla dengan sangat ringan. Apabila keju telah cair, tariknya dari kuali dan dapatkan topping dan rolling. Sekarang bukan masa untuk tortilla rangup. Apabila sudah tiba masanya untuk memuatkan topping, amalkan sekatan. Ia akan menjadikan proses rolling lebih mudah.

Quesarito

John Komar

Sekali berkumpul, anda secara teknikal bersedia untuk makan. Tetapi jika anda suka tortilla emas renyah dalam quesadilla anda (saya!), Sekarang adalah masa untuk membuat perkara-perkara yang rangup. Penghakiman sifar sekiranya anda segera menghancurkan quesarito.

PIN IT UNTUK SELURUH DUNIA:

gambar

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...