Tomato panggang adalah rahsia kepada Marinara TERBAIK

Apabila kita bercakap sos merah, buatan sendiri sentiasa menang. Jangan salahkan saya, saya merasakan perkara-perkara yang terkutuk seperti gadis seterusnya. Tetapi apabila marinara adalah acara utama, seperti ketika dihidangkan hanya pasta, it’s worth it untuk membuat anda sendiri.

gambar

Chelsea Lupkin

Tomato memasak membuat sos restoran yang anda rasa sebelum ini hanya mungkin di Little Italy. Satu jam dalam ketuhar membuat semua perbezaan. Ia menumpukan kemanisan tomato. Tidak menghairankan, itu tip kami mengambil dari Ina Garten melalui resepi sos vodka beliau. Saya menyelaraskan prosesnya, melangkaui krim dan alkohol, memendekkan masa pembakar dan meninggalkan saus sedikit chunky-seperti yang saya suka. Saya mengikuti jejak Barefoot Contessa dari segi menggunakan tomato San Marzano. Mereka secara semula jadi manis dan tidak berasid. Secara jujur ​​walaupun, tomato plum biasa akan sama seperti lazat, terima kasih kepada kuasa yang berubah-ubah.

gambar

Chelsea Lupkin

Buat periuk besar dan lakukan dengan sos seperti yang anda kehendaki. Beri saya mangkuk besar spageti, dan saya seorang gadis yang sangat gembira. Tetapi anda tidak perlu melekat dengan mi. Sos merah akan sama hebatnya dengan lasagna atau sandwic parmak ayam.

Dapatkan resipi.

Ikuti Delish di Instagram.