Udang Po ‘Boy Slider Lebih Baik Daripada Mardis Gras Dalam Yang Sangat Mudah

Mendapatkan resipi di sini.

Seorang budak lelaki ke New Orleans apa yang kejuaraan Philly adalah ke Philadelphia. Hanya yang terbaik. Ia mesti mutlak jika dan apabila anda mendapati diri anda di Louisiana. Tetapi hanya kerana ia serantau, tidak bermakna anda perlu melayari pesawat untuk mendapatkan pembetulan anda. Anda boleh membuat kanak-kanak lelaki di rumah.

Udang Po' Boy Sliders

Jonathan Boulton

Di New Orleans, anda boleh memesan sandwic anda dengan apa-apa daging daging panggang, ayam, sosej, anda namakannya. Walaupun saya seorang New York dengan cara California, dan oleh itu tiada pakar, saya fikir seafood goreng rangup lebih baik. Jadi udang-udang adalah apa yang kamu dapat! Kerak, jagung jagung herba adalah segalanya.

Udang Po' Boy Sliders

Jonathan Boulton

Untuk mendapatkan kerak, pukul bersama tepung, tepung jagung, perasa Cajun, thyme, garam dan lada kering. Hancurkan udang (dikupas, diveined dan ekor dikeluarkan) dalam campuran telur dan susu, kemudian kotangkannya dalam campuran tepung jagung sebelum membuangnya menjadi kuali minyak panas. Jangan takut – menggoreng cetek adalah angin. Panas kira-kira ¼ “minyak sayuran dalam kuali yang besar, kemudian goreng udang hingga keemasan, kira-kira 2 minit setiap sisi. Secara jujur, saya merasa lebih mudah daripada sauteéing.Tidak cuba untuk mencari baguette yang sempurna, kerana di Nola mereka mempunyai khas berbulu Roti Perancis, masukkan mereka ke dalam slider. Anda akan terkejut berapa banyak udang setiap bun kecil boleh muat.

Udang Po' Boy Sliders

Jonathan Boulton

Untuk melengkapkan udang goreng, anda perlu salak dicincang, tomato dihiris dan sos yang baik. Kacau jus lemon, sos panas, sawi gandum dan herba segar ke dalam beberapa mayo dan anda mempunyai remoulade sendiri! (Atau dekat dengannya.)

PIN IT UNTUK SELURUH DUNIA:

gambar

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...