18 Makanan Yang Lebih Baik Dengan Sos Panas

Saya nampaknya cukup mudah untuk dipermudahkan di hadapan makanan. Biasanya apabila seseorang bertanya kepada saya, “bagaimana makanan kamu,” saya bertindak balas dengan kepala mengangguk, senyuman yang penuh dengan wajah, dan “itu benar-benar hebat! ”

Tetapi saya mempunyai rahsia. Dalam kebanyakan kes, makanan adalah hebat, tetapi saya tahu ia akan menjadi 10x besar dengan sedikit shake saus panas.

Saya menganggap diri saya seorang sos panas, satu fiend yang berapi-api dan pakar pedas. Saya suka mereka semua – Frank’s Red Hot, Tabasco, Cholula, Pete, Louisiana, Sriracha, Valentina, bahkan orang-orang antarabangsa dengan nama-nama yang saya tidak boleh menyebut. Setiap rasa adalah unik dan saya sentiasa mencari alasan untuk mencuba sos yang baru, yang bermaksud saya akan memecahkan perkara pedas pada apa-apa.

Walaupun terdapat kesilapan – brownies drizzled dengan Frank adalah tidak pencuci mulut impian yang diilhamkan oleh coklat-coklat yang saya fikirkan – saya seorang bangsawan yang menambah sos panas secara drastik meningkatkan pengalaman bersantap. Plus, sos panas mempunyai, seperti, tiada kalori. Taburkannya dengan salad dan anda mempunyai pakaian tanpa calar yang akan membuat anda benar-benar lupa anda makan makanan arnab. Malah ia boleh bertambah baik kurang bumbu di luar sana – saya melihat anda, mayo. Saya biasanya menolak untuk membenarkan mayonis di mana-mana berhampiran makanan saya, tetapi saya akan slather chipotle Bolehkah seluruh sandwich ayam.

Oleh itu, sertai saya dalam usaha saya untuk memakan makanan di planet ini, dan lihatlah 18 makanan yang pasti dapat diperbaiki dengan percikan barang-barang yang baik. Spoiler: makaroni dan keju buffalo adalah fave saya.

Saya yakin mereka adalah air mata kegembiraan menjadikan mata air anda seperti itu …

Pautan yang berkaitan:

Buat Sos Panas Anda Sendiri di Rumah

17 Cara Memasak Makan Malam Ayam Anda

Item Makanan Makanan Segera yang Spiciest Peringkat Peringkat