Ini Permainan Minum Legally Blonde ‘Sangat Menyenangkan Ia Perlu Haram

Mahu berasa lama dengan segera? Pertimbangkan ini: Sudah 15 tahun sejak Reese Witherspoon meyakinkan anda bahawa memakai merah jambu kepala ke kaki diterima secara sosial untuk orang berusia lebih dari 9 tahun, dan bahawa masuk ke Harvard Law adalah semudah mengendalikan punggung anda walaupun muncul dalam Video Ricky Martin tidak menyakitkan, sama ada.

Dalam dekad-plus sejak filem itu memulakan kerjaya, ia mengambil masa hidupnya sendiri, membiak sekuel, spektrum Straight-to-DVD Witherspoon, yang kebanyakan orang lebih suka melupakan, bermain Broadway, dan khabar angin yang tidak berkesudahan Draper James pengasas akan memulihkan peranannya sebagai Elle Woods untuk filem ketiga. (Hei, jika Netflix boleh menghidupkan semula Fuller House dan Gilmore Girls, siapa yang mengatakan ia tidak akan?)

Dalam menghormati ulang tahun filem, kami telah mencipta satu permainan minum yang serius. Dapatkan beberapa popcorn kek hari jadi, campurkan kumpulan Starburst Cosmos, Lemonade Sangria dan / atau Strawberry Daiquiri Jell-O Shots, dan bersiaplah untuk menghidupkan semula 2001 dalam semua kemuliaan akrilik-Perancis-nya.

Inilah masa untuk mendapatkan minuman anda:

Setiap kali Elle Woods memakai kalung rantai peraknya dengan pesona jantung, minum.

Elle Woods Necklace
Legally Blonde / MGM

Mencapai sesuatu coklat-y yang kedua Elle lemas kesedihannya dalam kotak bonbons. Sekiranya anda tidak mempunyai gula-gula, minum.

Secara sah Blonde Drinking Game
Legally Blonde / MGM / AllMovieGifs.Tumblr.com

Sesiapa boleh berkata, “Apa, seperti sukar?” betul apabila Elle mengatakan ia boleh mencalonkan orang lain untuk melakukan pukulan.

Apa, Like it's Hard?
Legally Blonde / MGM / AllMovieGifs.Tumblr.com

Setiap orang perlu menamatkan minuman mereka, Elle yang kedua berkata, “Siapa yang menganggap jeruk adalah merah jambu baru diganggu dengan serius,” melainkan jika anda berdiri ketika dia menyampaikan garis itu (dan tidak lama kemudian).