Kek Hari Lahir ke-21 Kylie Jenner adalah Sparkle Grammable M-E-S-S yang menyeronokkan

Di dunia lain, kita boleh menyimpulkan perkara ini dalam satu ayat: “Lihatlah kek hari jadi lucu yang berusia 21 tahun ini!” Tetapi inilah dunia kita. Dan ini bukan biasa 21 tahun. Dan ini bukan kek hari jadi biasa. Dan di sini, kita akan melakukan penyelaman yang mendalam pada kek hari jadi ke-21 King Kylie Jenner.

Dari apa yang dapat kami kumpulkan (terima kasih @JordynWoods untuk kehadiran A + Snapchat anda), kek Kylie sesuai dengan seluruh partinya. Ia berkilat dari atas ke bawah dan kelihatan mahal.

gambar

Snapchat

Lebih khusus lagi, kek lima peringkat memaparkan Barbie Kylie yang berhadapan dengan muntah glitternya sendiri.

gambar

Snapchat

Barbies lain yang bertaburan di sekitar kek juga terdapat di pelbagai keadaan kekecewaan yang mewah – bb berhiaskan bungkus besar yang berkilat melemparkan tangannya ke sisi lain kek, yang dikelilingi oleh confetti dan nips, sebagai contoh.

Lihat siaran ini di Instagram

kek hari jadi kylie

Jawatan yang dikongsi oleh Kylie Jenner (@kyliesnapchat) pada

Ini semua kerana, anda tahu, 21 tahun boleh minum secara sah, atau apa sahaja. Bagaimanapun, mengucapkan tahniah kepada Kylie untuk mencapai kejayaan utama ini dan meraikan apa yang tidak diragukan lagi sebagai minuman pertamanya yang pernah ada dalam gaya.


gambar
Con Poulos

PRE-ORDER NOW Buku masakan Delish, amazon.com