Menu Mudah

Makan Malam Ayam Pantas untuk 4

Keluarga anda tidak memerlukan anda untuk mencambuk karya masakan setiap malam, tetapi ia pasti membantu apabila anda boleh memasak makanan yang hebat dengan menu makan malam yang mudah ini rangup, ayam ayam, ayam manis yang halus, dan sihat, salad hijau dicampur dengan rasa.

Kebiasaannya Makan Malam Ahad

Apabila anda mempunyai masa yang terhad selepas bekerja, cuba sediakan hidangan makan malam sebelum hari ini. Terdapat Coq au Vin yang lazat, dimasak dengan lambat, gulung kentang yang lazat, dan kek Chuff Truffle kaya. Tetapi jangan lupa Chicory dan Endive Salad yang terang, kuat; mudah untuk membuat hidangan sampingan yang anda dapat dengan cepat berhimpun dalam masa kurang dari 30 minit.

Makan Malam Pork Chop yang Cepat dan Mudah

Sempurna menu makan malam yang cepat dan mudah ini, yang menghiasi resipi Pork Chops dan Pears yang lazat, dalam 10 minit rata. Hidangkan daging ini dengan nasi Hot, Fluffy Nasi yang lazat, Sautéed Bayam yang dicincang lemon, dan Puding Chocolate Hot-cair.

Pembekal Ahad Selatan

Anda tidak perlu di mana-mana berhampiran Line Mason-Dixon untuk menikmati makanan rohani di Selatan. Ahad yang akan datang, cubalah makan malam yang mudah ini yang memaparkan kegemaran gaya-gaya Selatan seperti minuman beralkali, Ahad Lada Terbaik Beef Terbaik yang disajikan dengan Biskut Gaya Southern yang lembut, dan Kek Lemon-Kelapa yang lazat.

Malam Burger

Pasti, burger cepat dan mudah disediakan, tetapi itu tidak bermakna mereka perlu membosankan. Rubahlah makan malam rutin anda “Burger Night” dengan panggang BLT burger suku tahunan, renyah, Frit Amerika buatan sendiri dan Sundaes ais krim karam yang rosak.

Makan Malam Summer Mudah

Malam musim panas yang hangat bukan masa untuk buruh di dapur panas. Cubalah makan malam secara berbeza dengan Mudah, beraroma Quilled Chicken Quarters yang disajikan di atas Microwave Microwave Polenta dengan tajam lemony Asparagus panggang. Hanya pastikan untuk menjimatkan ruang untuk sepotong Lembah Sorbet Tropika yang mempesonakan dan tajam.

Brunch percuma untuk orang ramai

Memasak untuk orang ramai tidak pernah mudah tetapi menu Brunch tanpa kerumitan kami pasti akan membantu menjadikannya lebih mudah, belum lagi cepat. Bermula dengan Bacon & Keju Strata kami yang memuaskan, Roti Pisang-Nut Semut yang lazat di Perancis, Nectarine yang manis dan berwarna-warni dan Berry Salad dan seronok tanpa lemak, Orange-Cranberry Fizz.

Makan Malam Tepat Kejatuhan

Apabila anda memerlukan hidangan lazat dan memuaskan dengan tergesa-gesa, menu Fast Fall Dinner kami adalah penyelesaian yang sempurna. Tidak sukar untuk percaya tetapi menu ini boleh dibuat dalam masa kira-kira 30 minit. Semak zesty, Pinto Bean yang kaya serat dan Chicken Chili dan pedas, Chili Corn Chips buatan sendiri yang semua akan nikmati.

Pleasers Potluck

Apakah yang dimaksudkan dengan Makan Malam Potluck yang memicu memasak masakan anda yang kompetitif untuk menghidupkan kepala yang hodoh? Dengan menu Ayam Goreng Oven-Fried yang berapi-api dengan Sos BBQ Lima-Rempah, Nasi dan Sosis Mexico yang luar biasa mudah dan lazat dan pencuci mulut yang menarik termasuk Sweeties dan Brownies Praline-Roasties yang manis, tidak akan ada soalan yang memerintah makan malam ini.

Makan Itali Mudah

Ada khabar angin ganas bahawa makanan Itali biasanya sukar untuk disediakan. Kami di sini untuk menyebarkan teori itu dan telah mencipta hidangan yang hangat dengan semua kegemaran anda yang anda boleh buat dalam masa kurang dari 30 minit. Cuba Pasta e Piselli kaya rasa dan Puding Pantas Cannoli yang kaya dan chocolaty selama lima minit. Masak, nikmati dan masih banyak masa untuk menonton episod filem bertema Itali kegemaran anda.

Berkelah yang sempurna

Bilakah kali terakhir anda berkelah yang anda suka seperti lalat? Kami fikir begitu. Kali seterusnya cuba Ayam Oven-Fried yang cepat dan mudah dengan pilihan tiga sos cawan yang enak, Salad Kentang Berkelah sempurna dan manis, mudah untuk membuat Apple Crumb Squares.

Sup n ‘Salad

Soup n ‘Salad telah menjadi frasa biasa kerana alasan: ia adalah kombo yang hebat. Cuba makan kami yang moden dan lazat pada hidangan makan tengahari dan makan malam yang popular dengan Salad Steak Yunani yang memuaskan, sup Itali Putih Buah pedas dan Biskut Sesame Wheat Whole Whey.

Tarikh Makan Malam Malam untuk Dua

Apabila majlis itu memakan makanan yang romantis dan tidak dapat dilupakan, pergi untuk makan malam yang sederhana dan mudah dengan Frisee Salad dengan Bacon-Shallot Vinaigrette, Filet Mignon yang enak dengan Wain Shallot-Red dan berani berperisa Cappuccino Soufflé untuk Dua.

Makan Malam Pasta Dressy

Beberapa malam hanya dibuat untuk dihantar pizza, tetapi yang lain memanggil tambang yang sedikit dressier. Apabila malam merasakan yang terakhir, sediakan makan malam pasta dekaden yang memuaskan, dari “Saya Tidak Tahu Sayuran Boleh Melahirkan Ini Baik” Goreng Kembang Biskuit kepada Fettuccine yang ditumbuk dengan Cendawan dan Krim. Selesaikan hidangan bersama dengan Turnovers Chocolate Flaky Turnul.

Loading...