15 Hacks Cooler bodoh-mudah untuk musim panas

1

Line Cooler Anda Seperti Ini.

Reflectix, balutan gelembung aluminized, sering digunakan untuk melindungi rumah, tetapi sesetengah berkemuna bersumpah demi menjaga bahagian dalam penyejuk mereka lebih sejuk – terutamanya jika anda terus membuka dan menutup bak mandi setiap 10 minit (yang, jika anda menjadi tuan rumah pesta, lebih seperti setiap 3 minit). Seorang blogger pergi keluar bersebelahan dengan barang-barang itu, dan berkata dia masih ada ais di tangan tiga hari perjalanan jalannya.

BELI SEKARANG

2

Bust Out the Big Balloons.

Es lebih besar mengambil masa lebih lama untuk mencairkan, yang menjadikannya sangat brilian: Isikan dan belonkan belon air, kemudian letakkannya di sekeliling minuman dan makanan yang perlu anda keren. Sebaik sahaja balon telah benar-benar dicairkan, anda mempunyai semua peluru yang anda perlukan untuk melawan balon air epik. (Hanya jangan bermula sebelum ais telah cair sepenuhnya, melainkan jika anda beberapa jenis raksasa.)

Buatlah lebih mudah menggunakan Belon Bunch O ‘atau produk serupa, yang membolehkan anda mengisi satu belon balon air sekaligus.

3

Atau Buat Blok Es Anda Sendiri.

Jika belon air bukanlah gaya anda, anda juga boleh membuat satu blok besar ais untuk menyimpan di tengah-tengah sejuk, menggunakan bekas plastik kedap udara, seperti kotak Snapware. Isikan dengan ais, beku, dan letakkan keseluruhan bekas di pusat sejuk anda, mengaturkan makanan di sekelilingnya. Apabila ia cair, ia tidak akan memendam air seluruh barangan anda. Letakkan barang-barang yang paling mudah rosak paling dekat dengan blok ais, mengesyorkan Starling Travel.

4

Letakkan Obesession Franzia anda untuk Penggunaan Baik.

Sekiranya anda mempunyai cinta rahsia wain berkotak, sudah tiba masanya untuk menyiarkannya dengan kuat dan bangga (tidak ada rasa malu dalam permainan hemat, permainan vino-sippin!). Dan dengan menyiarkannya, kami bermaksud membasuh beg di dalam kotak apabila anda selesai mendapatkan paroki Chardonnay anda, mengisi mereka dengan minuman anda pilihan-mungkin punch atau koktel besar-batch-dan beku mereka untuk gunakan sebagai pek ais. Sebagai sesuatu (harfiah) panas, anda boleh menyejukkan dengan minuman dicairkan yang datang dengan curah hujan mudah tersumbat sendiri.

5

Ibu Pejabat Delish Grilling

gambar

Parker Feierbach

Dapatkan semua kegemaran Delish untuk musim memasak luaran.

BELI SEKARANG

6

Buat Zon Kering.

Kadang-kadang, anda memerlukan lapisan tambahan perlindungan, memisahkan subseksyen Publix tercinta anda (atau apa sahaja yang anda makan hari itu) dari ais, minuman dan lain-lain perkara yang boleh mengubah makan tengah hari anda menjadi kencang yang licin dan kotor. Sebaik sahaja ais dan pembaziran anda dibungkus, letakkan lapisan rak sejuk di atasnya, kemudian tambahkan makanan yang dimaksudkan untuk kering. Mereka akan tetap sejuk – dan dengan bijak.

7

Tingkatkan Roda Anda.

Jadikan seperti itu tahun 2002 dan menjimatkan perjalanan anda. Dan dengan “menunggang”, kami bermaksud melancarkan lebih sejuk. Instructables mempunyai tutorial lengkap untuk menambah satu set roda tugas berat yang supersized dan berat yang boleh meluncur dengan mudah di atas pasir, batu dan tempat meletak kerikil.

8

Pergi untuk Glow.

Apabila parti anda terburu-buru masuk ke dalam malam, bungkuslah beberapa batang cahaya dan tambahnya ke sejuk itu sendiri, jadi apabila anda membuka tudung, tidak hanya akan ada cahaya megah – anda dapat melihat apa yang ada di sana tanpa menggumam untuk anda ciri lampu suluh sel.

9

Pengangkutan telur cara mudah.

Sekiranya anda berkhemah dan ingin melancarkan telur dadar pada keesokan harinya, langkau kadbod telur segar dan cuba menggodam sebaliknya: Bersihkan botol air atau bekas plastik yang lain, letakkan corong di atas dan retak telur ke dalamnya. Anda boleh menggunakan Sharpie untuk menandakan berapa banyak cecair di dalam bekas dengan setiap 2-3 telur, menjadikannya mudah untuk mencurahkan cukup untuk membuat omelette tiga telur, atau perebutan tunggal telur.

10

Buat Setiap Inch Matter.

Gunakan jalur Velcro stick untuk melampirkan beg plastik bersaiz galon ke bahagian dalam penutup sejuk. Di dalamnya, anda boleh menyimpan cahaya, penting yang mudah dilupakan, seperti serbet, jerami, peralatan makan dan juga sanitizer tangan. One Good Thing oleh Jillee menunjukkan kepada anda bagaimana ia dilakukan.

11

Hentikan Kedua Meneka Diri Anda.

Melekatkan termometer mini di bahagian dalam sejuk anda boleh membantu anda mengukur seberapa panas makanan anda mendapat – dan apabila anda lebih baik meluangkan salad telur itu, maka anda tidak melemparkan kuki anda kemudian.

12

Perkara Seal Off.

Sekiranya anda benar-benar ingin menyimpan perkara yang sejuk selama mungkin, anda juga boleh membeli busa buih yang tipis – atau potong mat yoga lama yang telah anda bersihkan – dan meletakkannya di atas makanan, sebagai tambahan sedikit penebat. Melakukannya, dan menjaga sejuk dari cahaya matahari langsung, dapat membantu segala-galanya tetap sejuk, sehingga anda juga dapat.

13

Buat Pek Ais Anda Sendiri.

Satu perhentian di gedung perkakasan dan anda mempunyai semua yang diperlukan untuk membuat pek ais super hebat ini! Peribadikan mereka dengan cat semburan atau pita washi dan anda mempunyai sejuk yang paling bergaya di sekeliling.

14

Supersize It!

Ada peti sejuk lama? Buatlah ke dalam sejuk yang paling epik yang pernah! Jika anda berguna, anda juga boleh membuat kes untuk itu daripada 2x4s. Bercakap tentang kitar berbasikal!

15

Caulk The Cooler And Float It

Kolam renang makan? Lampirkan beberapa mi kolam renang ke sejuk anda dengan zip dan jangan sekali-kali tanpa minuman ais sejuk.

16

Jadilah Kentang Bench.

Ini combo / bangku kombo adalah barangan legenda barbeku. Dapatkan licik dan membina sejuk anda menjadi bangku kayu yang mudah dan mempunyai musim panas yang lazim sepanjang masa.

Loading...