19 Sam’s Club Perks Anda Perlu Tahu Tentang

Sam’s Club pada dasarnya adalah satu-stop-shop untuk semua yang anda perlukan untuk menjadi dewasa berfungsi (termasuk wain murah yang menakjubkan). Semak beberapa faedah ahli yang anda mungkin tidak tahu.

1. Tiga Pilihan Keahlian yang berbeza.

Jika semua yang anda mahukan adalah akses kepada kelab dan penjimatan beli-dalam-besar, anda boleh memilih Keahlian Tabungan Sam secara tetap yang hanya berharga $ 45 setahun. Jika anda mahukan sedikit tambahan anda boleh mendapatkan Keahlian Perniagaan Sam, yang juga membolehkan anda melompat ke mana-mana Kelab sebelum waktu membeli-belah biasa. Jika anda mahu semua lonceng dan wisel (termasuk preskripsi percuma, ganjaran tunai, dan faedah optik) anda boleh menanam untuk Keahlian Plus $ 100 Sam.

2. Di Kedai Ambil.

Sekiranya anda suka membeli secara besar-besaran tetapi benci untuk menghadapi banyak orang pada waktu puncak, Sam’s Club mempunyai penyelesaian yang sempurna. Ahli-ahli boleh memerintahkan apa yang mereka mahu dalam talian pada pukul 5 petang dan pekerja Kelab akan mengumpul barang-barang dan mempersiapkan mereka untuk hari berikutnya. Bahagian terbaik? Semuanya percuma.

3. Masa Belanja Awal.

Sekali lagi, jika anda bukan orang, anda boleh mengelakkan semua orang dengan mengambil kesempatan daripada waktu membeli-belah Sam’s Club (pintu terbuka 7 pagi Isnin-Sabtu). Sudah tentu mereka terpaksa mencari cara untuk mengekalkan orang ramai supaya perkasih ini hanya untuk ahli Sam Plus.

4. Perkhidmatan Perniagaan Baru.

Ahli-ahli di Club mempunyai akses pada asasnya apa-apa yang diperlukan untuk memulakan perniagaan termasuk pinjaman perniagaan, penyelesaian pembayaran dan alat dan percetakan sehingga Anda dapat mendapatkan uang, brosur dan kartu nama yo semua dalam satu perjalanan.

5. Perakaunan dan Perkhidmatan Cukai.

Anda tahu anda tidak suka melakukan cukai, jadi jangan. Sekiranya anda ahli Kelab Sam, anda boleh membiarkan mereka mengurusnya – mereka melakukan segala-galanya dari cukai peribadi dan perniagaan ke simpan kira.

6. Program Pembelian Automatik.

Ahli-ahli boleh mendapatkan cawan baru dengan bantuan Kelab, yang bekerja dengan peniaga di seluruh negara untuk mendapatkan pelanggan mereka kereta yang mereka inginkan pada harga yang lebih rendah.

7. Pusat Bantuan Pendengaran Dan Ahli Optik.

Jika anda seorang ahli, anda boleh mendapatkan mata dan telinga anda semua diurus di Kelab. Anda bukan sahaja boleh mendapatkan pemeriksaan pendengaran anda tetapi anda juga boleh mendapatkan bantuan pendengaran yang disesuaikan atau beberapa cermin mata dan warna bacaan baru. Ahli tambahan juga boleh mendapatkan $ 50 dari sepasang kacamata pertama mereka dengan pembelian bekalan kenalan setahun.

8. Pusat Foto.

Mempunyai beberapa VHS tetapi tiada pemain VHS? Mengubahnya menjadi DVD di Club. Masih ada salinan fizikal gambar dan bukan hanya pada telefon anda? Cetak mereka di Kelab. Perlukan foto baru untuk pasport baru anda? Mempunyai pemotretan di Kelab. Pada dasarnya, apa-apa foto yang berkaitan boleh dilakukan di Club.

9. Preskripsi murah.

Plus ahli boleh mendapatkan sehingga lima preskripsi pilih sepenuhnya percuma. Tetapi walaupun anda bukan ahli Plus, anda masih boleh mendapat manfaat daripada harga rendah untuk meds. Malah haiwan kesayangan anda boleh mendapatkan pil mereka pada ahli murah boleh menjimatkan sehingga 8% dari harga biasa pada pil untuk Fido dan Fluffy.

10. Penyaringan Kesihatan Percuma.

Sekali sebulan ahli boleh mengambil bahagian dalam pemeriksaan kesihatan percuma yang memeriksa glukosa, kolesterol, tekanan darah, penglihatan dan pendengaran, antara lain untuk memastikan anda tidak melampaui pada Pringles pukal.

11. Imunisasi Murah.

Mendapatkan tembakan menghisap, tetapi mendapatkan tembakan mahal menyebarkan lebih banyak lagi. Ahli-ahli Kelab boleh mendapat suntikan sehingga 8% untuk segala-galanya untuk kayap, radang paru-paru, HPV, Tdap, meningitis, dan selesema. Anda mungkin mempunyai lengan yang sakit selepas, tetapi sekurang-kurangnya dompet anda tidak akan menyakiti sebanyak mungkin.

12. Insurans Kesihatan.

Kelab pada dasarnya mempunyai semua keperluan kesihatan anda dilindungi. Jika anda membeli-belah untuk pelan insurans dan anda ahli Kelab, anda mungkin ingin mempertimbangkan perkhidmatan insurans mereka yang meliputi kedua-dua individu dan perniagaan.

13. Pemasangan Tayar.

Malah kereta anda boleh mendapat sedikit kasih sayang dari Sam’s Club. Jika anda seorang ahli, anda boleh memesan tayar secara dalam talian dan kemudian memasangnya di lokasi yang paling dekat dengan anda. Pemasangan tayar semua-termasuk perkhidmatan 24 jam kecemasan tepi jalan, perlindungan bahaya jalan, putaran, keseimbangan dan pembaikan rata untuk jangka hayat tayar anda.

https://www.samsclub.com/sams/tire-search/1056.cp?xid=hdr_services_tires

14. Perkhidmatan Bunga.

Jika anda menghadapi masalah dengan S.O. dan anda memerlukan sejambak atau jika anda mendapati diri anda membuang shindig mewah, anda boleh memesan segala-galanya-bunga di kelab. Mereka mempunyai pelbagai pilihan buket dan bunga dan menawarkan satu tan pakej.

15. Pilihan Kad Hadiah Tanpa Akhir.

Perlukan hadiah untuk anak saudara anda atau bos anda dan tidak tahu apakah yang perlu diambil? Bagaimana dengan kad hadiah? Hanya isu Sam Kelab mempunyai TONS kad hadiah (untuk segala-galanya dari Outback Steakhouse ke Southwest Airlines dan Disney) jadi menyempitkannya mungkin menjadi masalah.

16. Sokongan Tech Percuma.

Sekiranya anda bukan pakar teknologi dan tidak dapat mengetahui bagaimana untuk bekerja dengan TV pintar baru anda atau bagaimana cara mendapatkan Alexa untuk ditutup, anda pasti akan menjadi ahli sokongan teknologi Kelab mendapatkan sokongan teknikal 24/7 percuma untuk mana-mana peranti berteknologi yang mereka beli di Sam’s Club.

17. Semak Percetakan.

Sekiranya anda tidak bersuami dengan orang ramai Venmo dan masih memilih menggunakan cek untuk membayar iuran anda, anda boleh mendapatkan pelbagai cek yang dicetak di Club. Dan ya, mereka mempunyai pemeriksaan kecantikan dan binatang.

18. Perkhidmatan undang-undang.

Ahli yang memerlukan seorang peguam boleh mendapatkan berkas undang-undang dan perkhidmatan diskaun untuk menubuhkan perniagaan mereka, merancang harta pusaka mereka, dan melindungi harta intelektual mereka.

19. Bantuan Penambahbaikan Rumah.

Sekiranya anda ingin membuat beberapa perbaikan di rumah anda (seperti memperluaskan pantri anda supaya anda boleh memadankan semua makanan kegemaran anda-sekurang-kurangnya itulah yang akan kami lakukan), Sam’s Club menyediakan ahli-ahli dengan akses kepada syarikat-syarikat bersekutu untuk membantu dengan rumah projek peningkatan pada kos yang lebih rendah.

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...