Anda tidak akan pernah melihat mata air coklat dengan cara yang sama selepas membaca ini

Rasa yang anda peroleh ketika mencurahkan cecair yang dipertikaikan menjadi mata air coklat: Ini adalah salah satu fenomena yang harus mempunyai terjemahan langsung satu perkataan dalam bahasa Jerman atau bahasa Denmark, tetapi penggabungan kata nama dan kata kerja bahasa Inggeris adalah semua yang kita harus bekerjasama untuk sekarang . Apabila anda merasakannya, anda akan tahu – gabungan keseronokan, penemuan, dan rasa malu. Anda akan mencari jiwa juga: Apa yang membawa saya ke sini? (Ini.) Saya melakukan sesuatu yang sangat penting. (Mungkin tidak.) Akankah orang suka saya untuk itu? (Itulah harapan.) Dan begitu perjalanan saya meretas pancutan coklat.

gambar

Jonathan Boulton

Jika sesetengah jenius mengalami kesulitan mencari cara untuk membuat lekapan coklat cair ke bawah lantai plastik, kita harus menghormati kerja mereka dengan melihat apa lagi yang kita boleh buat aliran. Sebulan yang lalu, kami menakluki ladang, tetapi saya tahu ada lebih banyak lagi. Itulah yang membawaku ke lorong condong sebuah kedai runcit Gristedes di Midtown Manhattan. Tidak peduli Boleh saya bantu anda mencari sesuatu?-sebenarnya saya dapat membantu saya. Saya meraih semua likat yang boleh saya fikirkan di pasaran: karamel, sos tomato, queso, mentega kacang, sirap maple.

Biarkan saya memecah apa yang saya pelajari, jadi air mancur anda mengalir dengan bebas seperti roh anda apabila anda menunjukkan rakan anda karya anda.

QUESO

Peminat serius Tex-Mex di mana-mana mungkin menggelindingkan mata mereka, tetapi saya tidak mempunyai apa-apa terhadap queso jarred. Masalah dengan menggunakannya di sini, adalah kebanyakannya dimuatkan dengan potongan lada dan bawang. Mereka akan terperangkap dalam mata air, dan anda akan rue hari yang queso itu jarred. Simpan diri anda sakit kepala, dan cari versi yang lancar, atau hanya membeli beberapa blok Velveeta dan mencairkannya pada dapur (menambah susu untuk nipis itu).

gambar

John Komar

KETCHUP

Amaran: Pastikan semua orang di hadapan anda adalah peminat barangan. Sesetengah rakan sekerja saya tidak, yang saya pelajari apabila mereka ketakutan kerana bau cuka merentas pejabat. Satu juga mengeluarkan topeng muka. Anda juga ingin menggegarkan botol anda sebelum membuangnya ke dalam mata air. Satu lagi perkara yang saya pelajari dalam pusingan ini ialah bahawa saus tomat terbukti secara saintifiknya lebih teruk lagi. Anda juga boleh menambah sedikit air atau cuka untuk membantu.

gambar

Jonathan Boulton

SIRAP MAPLE

Jadi, anda tidak membelanjakan beratus-ratus dolar pada botol kecil bahan Gred A – kerana anda memerlukan banyak daripada mereka – pergi generik di sini. Tiada siapa yang akan melihat apabila mereka menghancurkan wafel sirup dan ayam goreng ke dalam mulut mereka.

gambar

John Komar

MENTEGA KACANG

Saya seorang penis dan membekalkan bekalan pasaran mentega kacang Reese untuk ais krim. Do. Tidak. Do. Ini. Botol itu harganya banyak seperti balang biasa mentega kacang (jika tidak lebih) dan mengandungi separuh jumlah barangan yang baik. Hanya beli balang, buang beberapa dalam mangkuk besar, dan microwavekan mereka selama satu minit. Apabila mentega kacang menjadi panas, ia akan nipis cukup untuk mengalir melalui air pancut.

gambar

John Komar

CARAMEL

Pergi untuk jenis yang datang dalam botol memerah, bukan karamel gloppy anda membeli dalam balang.

gambar

John Komar

Ikuti Delish di Instagram.