Ayam Parm Sub

Ayam Parm Sub Recipe

Judy Kim

Ini sandwich cheese, cheesy adalah makan malam ayam utama.

Hasil:

4

Masa Persediaan:

0

Jam

5

minit

Jumlah masa:

0

Jam

20

minit

Bahan-bahan
2 c.
serbuk roti panko
1/4 c.
Parmesan baru parut
2
telur besar
2 c.
tepung serbaguna
1 1/2 lb.
potong ayam, potong separuh panjang
garam kosher
Lada hitam tanah baru
minyak canola
1 lb.
mozzarella segar, dihiris 1/4 “tebal
4
gulung pahlawan, dipotong separuh panjang
2 c.
sos tomato
Daun kemangi segar, untuk hiasan
Arah
  1. Panaskan ketuhar hingga 350 °. Sediakan stok roti dengan 3 mangkuk mangkuk yang besar: satu dengan serbuk roti dan Parmesan dicampur bersama, satu lagi dengan telur yang dipukul dengan 1 sudu air, dan yang terakhir dengan tepung. Ayam musim dengan garam dan lada. Coat setiap keping ayam dalam tepung dan gosokkan lebihan, kemudian celupkan telur dan kot dalam serbuk roti. Tetapkan ayam di atas pinggan.
  2. Dalam kuali cast besi yang besar di atas api yang sederhana tinggi tambah 1 “minyak. Apabila kuali panas tetapi tidak merokok tambah potong ayam. Masak hingga coklat keemasan, 1 hingga 2 minit pada setiap sisi..
  3. Dalam kuali sos kecil, panaskan sos tomato.
  4. Sementara itu, dalam kuali lembaran yang diselimuti dengan kertas kertas, letakkan gulungan pahlawan. Roti bakar sehingga coklat keemasan, 1 hingga 2 minit. Letakkan potongan ayam di bahagian bawah gulung pahlawan dan atas dengan mozzarella. Roti bakar lagi sehingga keju mula mencairkan. Tambah sos sos tomato hangat dan 3 atau 4 daun basil segar di antara gulung ayam dan pahlawan. Tutup sandwic dan potong separuh. Berikan segera.