Bagaimana Membuat Twinkies dari Scratch

“Anda tahu saya seorang pelukis untuk bahan-bahan tertentu: serbuk buttermilk, asid sitrik, dan serbuk koko gelap semua terdapat di seluruh buku, tetapi untuk resipi ini, saya akan bercampur-campur dan mencadangkan kawah khusus. Jika anda kurang prihatin dengan bentuk Twinkie sebenar, resipi itu juga berfungsi dalam kuali cangkir atau kuali mini. Saya menggunakan kue pan panas saya, yang membuat roti teratas untuk gulung lobster buatan sendiri … tapi itulah resipi lain untuk buku lain. ” – Casey Barber

Dari: Makanan ringan klasik dibuat dari calar © 2013 oleh Casey Barber Beli buku itu

Hasil:

16

Jumlah masa:

2

Jam

0

minit

Bahan-bahan
Kek
5
telur besar
1 c.
gula pasir
1/2 sudu teh.
serbuk penaik
1/4 sudu teh.
garam kosher
1 sudu besar.
ekstrak vanila
1 c.
tepung kek
Pengisian
3/4 c.
gula pasir
1 sudu besar.
sirap jagung cahaya
1/4 c.
air
3
putih telur besar
1 sudu kecil.
ekstrak vanila
Arah
  1. Kek: Panaskan ketuhar hingga 350 darjah F. Pan Spritz (s) atau telaga pan dengan semburan baking. Pisahkan telur putih dan kuning ke mangkuk besar berasingan.
  2. Tuangkan gula, serbuk penaik, dan garam ke dalam mangkuk pemproses makanan dan proses selama 15 hingga 20 saat, sehingga halus. Pindahkan ke mangkuk sederhana. Menggunakan pengadun tangan elektrik atau pengadun berdiri dilengkapi dengan lampiran paddle, pukulan kuning telur pada kelajuan sederhana selama kira-kira 20 hingga 30 saat, sehingga mereka mula berbuih, menebal dan meringankan warna. Perlahan-lahan tambah campuran gula tanah dan vanila, dan teruskan pukul sehingga telur sangat tebal dan berwarna pucat-hampir putih dan berkrim. Kurangkan kelajuan pengadun ke bawah dan kacau dalam tepung. Mengetepikan.
  3. Menggunakan pengadun tangan elektrik pada kelajuan tinggi atau pengadun berdiri dilengkapi dengan lampiran whisk pada putih telur putih tinggi, ke puncak lembut. Kacau kira-kira seperempat putih telur disebat ke dalam adunan untuk melonggarkannya, kemudian perlahan-lahan melipat di putih yang tinggal dalam 2 atau 3 kelompok, bekerja perlahan-lahan untuk memasukkan mereka tanpa memusnahkan fluffiness mereka.
  4. Tuang adunan ke dalam periuk siap; jika menggunakan kanu pan atau timah muffin, isi setiap telaga dua pertiga penuh. Simpan adunan yang tersisa untuk batch kedua. Bakar sehingga kek bengkak dan coklat keemasan dan tester dimasukkan ke tengah keluar bersih. Masa mungkin berbeza-beza, jadi berhati-hatilah dengan teliti, tetapi akan menjadi 8 hingga 10 minit untuk bentuk kanu, 13 hingga 15 minit untuk kek cawan atau kuali mini, dan 18 hingga 20 minit untuk kuali penaik logam persegi 8 inci atau kuali anjing panas.
  5. Kek sejuk dalam kuali selama 10 minit pada rak dawai; mereka akan mengecut dan menarik diri dari sisi pan. Rak kawat garisan dengan kertas lilin dan kertas spritz ringan dengan semburan baking. Invert pan untuk menghidupkan kek keluar ke rak. Sejukkan sepenuhnya sebelum memotong bentuk Twinkie (jika menggunakan kuali anjing panas atau panas) dan mengisi.
  6. Pengisian: Gosok gula, sirup jagung, dan air bersama dalam periuk periuk yang kecil dan sederhana di atas api rendah sederhana sehingga gula dibubarkan sepenuhnya dan cecair tidak lagi terasa berbutir. Klipkan termometer gula-gula ke sebelah kuali dan bawa cecair ke dalam mendidih tanpa kacau. Teruskan memanaskan sehingga sirap gula mencapai 235 darjah F hingga 240 darjah F (peringkat bola lembut).
  7. Sementara itu, menggunakan pengadun berdiri yang dilengkapi dengan lampiran whisk, putih telur cambuk pada kelajuan sederhana hanya sehingga bentuk puncak lembut. Sebelum sirap gula mencapai tahap bola lembut, mulakan semula pengadun pada kelajuan rendah. Apabila sirap pada suhu, berhati-hati gerimis ke dalam putih telur.
  8. Tingkatkan kelajuan mixer ke medium-tinggi dan cambuk selama 5 hingga 7 minit, sehingga pengisiannya tebal, berkilat, dan putih, membentuk puncak kaku. Tambah vanila dan aduk selama 15 saat untuk dimasukkan
  9. Perhimpunan: Isi beg zip-top dengan pastri atau galon dengan mengisi. Gunakan pisau paring tajam untuk memotong lubang kecil di bahagian bawah kek (satu lubang untuk kek cawan, 3 atau 4 untuk kanu atau potong roti). Masukkan hujung pastri ke dalam setiap lubang dan pasangkan dengan perlahan untuk diisi. Kek akan membengkak sedikit apabila lubang mengisi.
  10. Simpan kek di dalam peti sejuk di dalam bekas kedap udara sehingga seminggu; seperti kebanyakan kek span, mereka benar-benar rasa lebih baik selepas berehat semalaman daripada jika dimakan segar.

<p>Untuk bentuk Twinkie yang benar-benar asli, kuali kano akan memberikan kek anda tanda tepi bulat. Jika anda kurang prihatin dengan bentuk Twinkie sebenar, resipi juga berfungsi dalam kuali cupcake atau kuali mini.</p><p><strong>Resipi:</strong> <strong>Twinkies</strong></p><p>“title =” Twinkies ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f64b766eb89_-_twinkies-recipe-del0313-de.jpg?crop=1xw:1.0xh;center, atas & saiz semula = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Diberkati oleh Ulysses Press / Judi Swinks Photography

Loading...