Bake-Sale Pie Cupcakes

Cupcake pai beri kami semudah … pai! Pengisian blueberry dan ceri adalah permen biru atau merah, dan pembekuan berwarna menjadi seperti kerangka kekisi. Pada jualan bakar anda yang seterusnya, tutup meja dengan pastri mini ini, dan kami berjanji akan menjual!

© 2010 Apa yang baru, Cupcake? oleh Karen Tack dan Alan Richardson. Dikutip dengan izin Houghton Mifflin Harcourt. Hak cipta terpelihara. Tiada bahagian dari petikan ini boleh diterbitkan semula atau dicetak semula tanpa izin secara bertulis daripada penerbit.

Hasil:

24

Bahan-bahan
24
vanila cupcakes
2
boleh vanili vanili
Pewarna makanan kuning
1 sudu kecil.
Serbuk koko tanpa gula
1 c.
setiap gula merah dan biru (M & M, Jelly Belly)
Arah
  1. Tintis frosting vanila dengan 3 atau 4 tetes pewarna makanan kuning dan serbuk koko untuk membuat coklat terang untuk keretakan. Sebarkan sebahagian daripada frosting di atas cupcake, meninggalkan 1/4 inci dari pinggir cupcake yang terdedah. Untuk pengisian, susunkan kira-kira 25 gula-gula berwarna bersama-sama di atas cupcake. Ulangi dengan kek cawan yang lain dan gula-gula berwarna seperti.
  2. Minum beku coklat yang tersisa ke dalam beg ziplock, tekan udara yang berlebihan, dan meterai. Keluarkan sudut kecil (1/8 inci) dari beg. Untuk kerangka kekisi, paip 4 atau 5 garisan di bahagian atas cupcake, kira-kira 1/2 inci. Paip 4 atau 5 baris lebih, di atas pepenjuru. Paip tepi manik di bahagian atas cupcake. Ulangi dengan kek cawan dan frosting yang lain.
  3. Susun cupcakes pada rak dawai dan buatkan beberapa tag bakar untuk diletakkan dengan cupcakes.

<p>Kek cawan berry ini semudah … pai! Pengisian blueberry dan ceri adalah permen biru atau merah, dan frosting berwarna untuk kelihatan seperti kerangka kekisi.</p><p><b>Resipi: </b><b>Bake-Sale Pie Cupcakes</b></p><p>“title =” Bake-Sale Pie Cupcakes ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f63de2836a6_-_cupcakes-pies-opr0710-400.jpg?crop=1xw:1.0xh;center, atas & saiz semula = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Baiklah Oprah

Loading...