Beer Root adalah Rahsia Kepada Porked yang Paling Digemaskan di Dunia

Anda sudah sedar akan kuasa luar biasa periuk yang perlahan. Anda tidak perlu saya memberitahu anda betapa mudahnya hidup apabila anda boleh membuang barang ke dalam periuk elektrik dan berjalan kaki. Apa yang anda lakukan perlu tahu kira-kira, sangat perlu tahu betul kedua ini-menggunakan Crock-Pot untuk membuat bir akar ditarik babi. Ia mungkin berbunyi aneh, tapi percayalah kepada kami.

Root Beer Pulled Pork

Chelsea Lupkin

Hidangan periuk lambat sememangnya mudah, tetapi ini mungkin mengambil hadiah untuk resipi paling mudah sepanjang masa. Lemparkan bahu babi dan keseluruhannya boleh akar bir, dan lima jam kemudian anda sudah makan malam. TADA! Barbeku lazat untuk makan malam-tidak merokok, atau juga kacau, diperlukan.

Root Beer Pulled Pork On Tray

Chelsea Lupkin

Dengan sendirinya, daging babi yang menarik ini sangat mengagumkan. Tetapi ia benar-benar menjadi bahan legenda apabila anda membelinya dalam sos dan menumpuknya di atas roti. Ia bukan persoalan sama ada menambah sos; hanya ragu-ragu kami datang ketika memutuskan jenis yang digunakan. Kesimpulan: sos barbeku akar akar buatan sendiri. Nasib baik, sos adalah resipi dump-and-go juga. Tetapi bukannya 5 jam, semua yang anda perlukan ialah 5 minit.

Dapatkan resipi.

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...