Cheesecake Koko Panas

Berkeliaran dengan sebilangan besar Cheesecake Kaka Hot ini.

BELI SEKARANG: Springform Pan, $ 11.20, amazon.com.

Hasil:

8
– 10

Masa Persediaan:

0

Jam

30

minit

Jumlah masa:

8

Jam

0

minit

Bahan-bahan
Untuk kerak
Semburan masak, untuk kuali
24
seluruh Oreos
6 sudu besar.
mentega, cair
secubit garam
Untuk pengisian
3
(8-oz.) Blok keju krim, melembutkan
2
paket campuran koko panas
3/4 c.
gula
3
telur besar
1/4 c.
krim masam
1 sudu kecil.
ekstrak vanila tulen
1/2 sudu teh.
garam
Untuk topping
15
marshmallows
2 sudu besar.
serbuk koko, untuk hiasan
Arah
  1. Panaskan ketuhar ke 325º dan semburkan pan “springform” 8 “atau 9” dengan semburan masak. Membuat kerak: Dalam beg Ziploc besar atau pemproses makanan yang dilengkapi dengan pisau logam, hancurkan atau bancuh Oreos sehingga bentuk serbuk halus. tuangkan mentega cair dan garam. Kacau hingga serbuk sepenuhnya salutan dan lembap.
  2. Guna mengisi kek keju: Dalam mangkuk besar menggunakan pengadun tangan atau di pengadun berdiri menggunakan lampiran paddle, pukul keju krim, campuran coklat panas, dan gula. Tambah telur, satu demi satu, kemudian krim masam, vanila, dan garam.
  3. Tekan Oreo campuran ke dalam kuali dan 1/3 dari sisi ke atas sisi, pembungkus ketat. Tuangkan kek keju yang mengisi kerak. Bungkus dua kali di luar kuali dalam aluminium, pastikan untuk menutup bahagian bawah. Letakkan kuali dalam hidangan penaik besar, letakkan hidangan baking di dalam ketuhar, dan tuangkan air mendidih yang mencukupi untuk mencapai setengah kuali. Bakar sehingga hanya sedikit jiggly di tengah, kira-kira 1 jam 25 minit. Matikan haba, buka pintu ketuhar terbuka, dan biarkan kek keju sejuk dalam ketuhar, 1 jam, kemudian masak kek keju sehingga teguh, sekurang-kurangnya 5 jam dan sehingga malam.
  4. Buat topping: Baris lembaran penaik besar dengan kertas kertas dan letakkan marshmallow di atas. Buangkan sehingga marshmallows adalah bengkak tapi tidak keemasan, 1 hingga 2 minit.
  5. Tumpukan marshmallow di atas kek keju sejuk kemudian ayakan serbuk koko di atas. Potong ke dalam baji dan berkhidmat dengan segera.

Panas Cocoa Cheesecake

Jonathan Boulton

Loading...