Eyeballs Donut Crunchy

Resipi ihsan Sandra Lee.
Ini nikmat yang menakutkan mungkin menakutkan di luar, tetapi mereka akan mempunyai anak-anak menjerit lebih banyak selepas gigitan pertama. Lubang-lubang donat lembut yang diliputi dalam coklat putih cair membuat asas yang mudah untuk gula-gula selepas makan malam yang mengerikan ini.

Hasil:

20

Jumlah masa:

0

Jam

40

minit

Bahan-bahan
20
lubang donat berkaca, Entenmann’s®
1 c.
morsel putih utama, Nestlé®
2 sudu besar.
pemendekan sayur pepejal, Crisco®
20
Hidup Penyelamat Gummies®
20
gula mini bersalut coklat gula-gula sederhana, Minis M & M®
2
jatuhkan pewarna makanan merah
Arah
  1. Baris cookie talian dengan kertas kertas atau kertas wax. Potong 1/8 inci kepingan tebal dari 2 sisi bertentangan setiap lubang donat.
  2. Cairkan morsel putih dan memendekkan sayuran di atas dandang ganda atau dalam mangkuk selamat di microwave dalam ketuhar gelombang mikro.
  3. Bekerjasama dengan satu lubang donat pada satu masa, gunakan garpu untuk mencelup ke campuran potongan cair kepada kot. Mengangkat lubang donat bersalut dari salutan, goncang campuran morsel yang berlebihan kembali ke dalam mangkuk. Letakkan lubang-lubang donat bersalut, satu bahagian pinggan ke bawah, pada lembaran cookie yang disediakan.
  4. Letakkan gula-gula jellied di atas donat. Rebus gula coklat dengan beberapa baki campuran cendawan yang terselubung dan tekan ke permen jeli. Dinginkan peti sejuk selama 10 minit atau sehingga salutan ditetapkan.
  5. Dalam mangkuk kecil, menggabungkan 2 sudu campuran campuran baki cair dan 2 titik pewarna makanan merah. Menggunakan tusuk gigi, campurkan campuran morsel berwarna ke dalam bola payung donut untuk menyerupai urat menakutkan. Dinginkan di dalam peti sejuk sehingga bersedia untuk berkhidmat.