Ham dan Gruyère Thumbprints

Hidangkan ham dan keju yang sungguh-sungguh meresap dengan kue-kue gurih ini, yang mempunyai kiub bonus keju cair tepat di atas.

Hasil:

3


sedozen

Bahan-bahan
1/2 c.
mentega tanpa garam
1/2 sudu teh.
Garam kasar
1 c.
air
1 c.
tepung serbaguna
4
telur besar
1/2 sudu teh.
Lada tanah baru
1/2 c.
dicincang halus Black Forest ham
1 c.
keju Gruyere yang dicincang halus
36
kek keju Gruyere
Arah
  1. Panaskan oven hingga 400 derajat F. Bawa mentega, garam, dan air ke dalam mendidih dalam panci besar dan besar di atas api sederhana, kacau sekali-sekala. Tambah tepung; kacau kuat sehingga diperbadankan. Teruskan memasak, kacau, sehingga campuran menarik dari sisi kuali dan bentuk filem nipis di bawah kuali, 1 hingga 2 minit. Keluarkan dari haba; biarkan sejuk 2 minit.
  2. Mengalih doh ke mangkuk besar; tambah telur 1 pada satu masa, menewaskan dengan sudu kayu untuk menggabungkan setiap sebelum menambah seterusnya, kira-kira 2 minit. Kacau dalam lada, ham, dan keju dicincang.
  3. Campurkan adunan ke dalam beg pastri yang dilengkapi dengan hujung bintang 1/2 inci. Pada helai baking dilapisi dengan tikar kuali nonstick atau kertas parchment, roset paip (masing-masing 1 1/2 inci lebar), 2 inci selain. Buat lekukan yang mendalam di tengah masing-masing dengan ibu jari anda (merosot jempol agar tidak melekat pada doh). Bakar, berputar separa di tengah-tengah, sehingga segar dan keemasan, 25 hingga 30 minit.
  4. Keluarkan dari ketuhar; tekan kiub keju dalam setiap lekukan. Teruskan baking sehingga keju cair, kira-kira 10 minit. Hidangkan panas.

<p>Hidangkan ham dan keju yang sungguh-sungguh meresap dengan kue-kue gurih ini, yang mempunyai kiub bonus keju cair tepat di atas.</p><p><b>Resipi:</b> <b>Ham dan Gruyere Thumbprints</b></p><p>“title =” Ham and Gruy & # x00E8; re Thumbprints ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6a6701e73f_-_ham-gruyere-thumbprints-recipe-mslo1110-xl.jpg?crop=1xw:1.0 xh; center, top & resize = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Baiklah oleh Martha Stewart

Loading...