Hummus klasik

Resipi hummus sederhana ini hebat dengan segalanya dari pita hangat hingga sayur-sayuran segar kepada cip tortilla. Resipi asas ini juga boleh dengan mudah diubah dengan menambah rempah, sayur-sayuran atau bahan-bahan lain jika anda inginkan.

Resipi oleh Emily Malone

Cal / Serv:
48
Hasil:

12

Bahan-bahan
1
bawang putih cengkih
1
boleh ayam
1/4 sudu teh.
garam
2 sudu besar.
jus lemon
2 sudu besar.
tahini (pasta sesame)
2 sudu besar.
minyak zaitun
2 sudu besar.
air
Paprika (pilihan)
Arah
  1. Campurkan bawang putih, cili, kering, garam, jus lemon, tahini (pasta sesame), minyak zaitun, dan air dalam pemproses makanan dan nadi sehingga licin, mengikis sisi mangkuk seperti yang diperlukan.
  2. Musim rasa dengan garam, minyak zaitun, atau paprika, jika dikehendaki. Dinginkan sehingga 7 hari.

    Mencari resipi yang lebih sihat? Semak koleksi kami resipi rendah lemak, resipi sihat sepanjang hari, dan resipi vegan.

<p>Resipi hummus sederhana ini hebat dengan segalanya dari pita hangat hingga sayur-sayuran segar kepada cip tortilla. Resipi asas ini juga boleh dengan mudah diubah dengan menambah rempah, sayur-sayuran atau bahan-bahan lain jika anda inginkan.</p><p><b>Resipi:</b> <b>Hummus klasik</b></p><p>“title =” Hummus Klasik ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6440103fef_-_classic-hummus-recipe-opr0711-xl.jpg?crop=1xw:1.0xh; pusat, atas & saiz semula = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Ditte Isager

Loading...