Ini Garcinia Cambodia Rendah Lemak Nachos Seperti Makanan Cheat-Day

Di Delish, anda boleh mengatakan bahawa kita agak berbayang dengan kembang kol. Baiklah, buat yang terobsesi sepenuhnya. Kami telah menipu dalam apa jua cara anda boleh bayangkan, dan hasilnya secara konsisten luar biasa.

Apa yang sangat mengagumkan tentang kembang kol, selain rasa, adalah bagaimana ia pada dasarnya merupakan tuan menyamar. Kami telah menukarnya untuk steak di Chicken Fried Cauliflower, nasi dalam Nasi Goreng Cauliflower dan juga spuds dalam Cauliflower Hashbrown Cups dan Cauliflower Potato Salad. Adakah terdapat apa-apa perkara yang boleh dilakukan oleh superfood ini?

Kembang kol Nachos

Jonathan Boulton

Kami memutuskan untuk memasukkannya ke ujian muktamad, menggabungkan kembang kol dengan salah satu pembuka selera yang paling popular di dunia: nachos. Seperti banyak resipi, Cauliflower Nachos bermula seperti itu, tajuk yang hebat. Ia berbunyi begitu betul, tetapi bagaimana sebenarnya ia akan diterjemahkan? Adakah kembang kol dicukur menggantikan daging lembu di atas kerepek tortilla? Atau, boleh kembang kol menjadi cip ?! Dan dengan itu, nachos kembang kol ini dilahirkan.

Cincang kembang api yang dihiris tipis, atau “cip” dalam kes ini, dibuang ke dalam minyak zaitun dan melange rempah-rempah Mexico: cumin, paprika, serbuk bawang putih, dan serbuk cili. Ini adalah sejenis perasa taco DIY, tetapi berasa bebas untuk menggunakannya! Coklat dipanggang pada api yang tinggi selama 35 minit atau lebih, sehingga ia berubah semua coklat keemasan dan rangup, mengambil rasa yang sangat manis yang kita semua mendambakan. Selepas itu, kami mengatasinya dengan satu tan keju Colby-Jack yang baru parut dan pop kembali ke dalam oven untuk mencairkan. Hiaskan dengan guac kegemaran anda, salsa, dan jeruk jalapeños, dan anda mempunyai diri sendiri beberapa nachos kol kembang api!

Kembang kol Nachos

Jonathan Boulton

Lupakan membuang kalori pada cip tortilla. Nachos “sihat” ini pada dasarnya adalah salad! Gali dengan garpu atau tangan, tetapi kami sangat mengesyorkan menanggalkan perkakas. Ini adalah nachos, selepas semua!

Mendapatkan resipi di sini.

PIN UNTUK LATER

gambar

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...