Kambing Keju Quiche dengan Hash-Brown Crust

Resipi ini berdagang dalam kulit quiche tradisional untuk satu yang terbuat dari kentang renyah, rempah-rempah.

Hasil:

6

Masa Persediaan:

0

Jam

25

minit

Jumlah masa:

1

jam

15

minit

Bahan-bahan
2 sudu besar.
mentega
1
pakej kentang coklat hash beku
12
telur besar
Garam kasar
lada tanah
1 1/2 c.
krim masam yang kurang lemak
1
pakej keju kambing lembut
4
scallions
Arah
  1. Panaskan ketuhar hingga 375 darjah F. Kuaskan panci springform 9-by-2 1/2 inci dengan mentega. Garis sisi kuali dengan jalur kertas lilin (ketinggian yang sama dengan kuali); kertas berus dengan mentega.
  2. Keringkan kelembapan yang berlebihan daripada kentang goreng. Campurkan dalam mangkuk dengan mentega, 1 telur, 1 sudu garam kasar, dan 1/4 sudu teh lada. Pat ke bawah dan bahagian atas kuali yang disediakan, menggunakan cawan pengukur kering yang lembap. Letakkan pada lembaran penaik rim; bakar sehingga ditetapkan, 15 hingga 20 minit.
  3. Dalam mangkuk besar, pukul krim masam, keju kambing, 1 1/2 sendok teh garam kasar, dan 1/4 sudu teh lada sehingga digabungkan dengan baik; pukul dalam 11 baki telur. Tuangkan ke dalam kerak, dan taburkan dengan daun bawang. Bakar sehingga ditetapkan, 45 hingga 50 minit. Uncold quiche, dan kupas kertas sebelum dilayan.

<p>Resipi ini berdagang dalam kulit quiche tradisional untuk satu yang terbuat dari kentang renyah, rempah-rempah.</p><p><b>Resipi:</b> <b>Kambing Keju Quiche dengan Hash-Brown Crust</b></p><p>“title =” Goji Keju Kambing dengan Hash-Brown Crust ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6483694ece_-_goat-cheese-quiche-hash-brown-crust-recipe-mslo0810-xl.jpg ? tanaman = 1xw: 1.0xh; pusat, atas & saiz semula = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Baiklah oleh Martha Stewart

Loading...