Macaroni dengan daging lembu

Tidak mempunyai masa yang cukup untuk membuat makan malam? Cuba makan malam makaroni yang cepat dan lezat ini pasti menyenangkan seluruh keluarga.

Hasil:

6

Bahan-bahan
8 oz.
siku makaroni
1 lb.
daging lembu
1 c.
bawang cincang halus
1/2 sudu teh.
jintan tanah
1/4 sudu teh.
serbuk cili
1/4 sudu teh.
garam
sdt.
Lada
2
boleh sos tomato
1 1/2 c.
jagung
Arah
  1. Bawa sebatang air sederhana ke dalam mendidih. Masukkan makaroni, dan masak sehingga lembut mengikut arahan pakej. Tiriskan dalam colander, dan ketepikan.
  2. Sementara itu, panaskan tumis besar pada panas yang tinggi. Tambah daging lembu dan bawang; masak, kacau sering dengan sudu kayu, sehingga daging tidak lagi merah jambu dan bawang lembut dan lutut, 4-5 minit. Tambah cumin, serbuk cili, garam, dan lada; kacau untuk menggabungkan.
  3. Susu sos tomato dan jagung ke dalam campuran dalam kuali. Masak sehingga sos menjadi mendidih, kira-kira 5 minit. Keluarkan dari panas, dan kacau di dalam makaroni masak. Campurkan ke piring, dan sajikan panas.

    Mencari lebih banyak pilihan makan malam? Semak kami resipi pork chop, resipi ayam, dan resipi kentang.

<p>Tidak mempunyai masa yang cukup untuk membuat makan malam? Cuba makan malam makaroni yang cepat dan lezat ini pasti menyenangkan seluruh keluarga.</p><p><b>Resipi:</b> <b>Macaroni dengan daging lembu</b></p><p>“title =” Macaroni with Beef ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6b4aeb1c0b_-_macaroni-beef-recipe-mslo1111-xl.jpg?crop=1xw:1.0xh; pusat, atas & saiz semula = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Baiklah oleh Martha Stewart

Loading...