Puding Pisang Perfect Kami Adalah Makanan Pencuci Mulut Yang Paling Mudah Anda Akan Membuat

Mendapatkan resipi di sini.

Magnolia Bakery telah mengubah puding pisang dari apa yang setiap Southerner dibesarkan makan pada setiap percutian, makan tengahari, hari jadi, atau hanya makan malam minggu purata anda, hingga pencuci mulut yang paling mudah terbakar pada masa ini. Tetapi jika anda tidak hidup berhampiran dengannya, jangan tekanan, kerana sebenarnya-semuanya hanya lebih baik apabila ia buatan sendiri, betul?

gambar

Ethan Calabrese

Puding pisang kami adalah mudah, klasik, dan yang paling penting-bodoh mudah dibuat. Ia tidak memerlukan menghidupkan ketuhar anda atau menggunakan pengadun berdiri, jadi ia adalah sebagai penyelenggaraan yang rendah seperti yang anda boleh dapatkan.

Mula dengan mencampurkan kotak puding vanila segera, kemudian buat krim disebat dan lipat separuh ke dalam puding supaya cahaya dan fluffy tambahan. Layer vanilla wafer cookies dengan campuran puding dan pisang yang dihiris, dan top it all off dengan cream whipped yang tersisa.

gambar

Ethan Calabrese

Keindahan pencuci mulut ini bukan sahaja ia adalah bukti bodoh, tetapi juga ia boleh menjadi seperti dahi rendah atau dahi tinggi yang anda mahu. Anda boleh berkhidmat gaya lasagna pencuci mulut pada barbeku, lapangkannya dalam hidangan kecil untuk makan malam atau percutian mewah atau hanya makan dengan sudu di luar hidangan semasa episod Sarjana Muda (jangan bertindak seperti yang anda tidak pernah ada sebelum ini).

gambar

Ethan Calabrese

PIN IT UNTUK SELURUH DUNIA:

gambar

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...