Rebus Mentega yang dihidangkan dengan Sayur-sayuran Musim Sejuk

Chef Star Corey Lee’s farmhouse French rebeh penuh dengan sayur-sayuran musim sejuk yang hangat, tetapi ia dihiasi dengan kerang pan-seared cantik.

Hasil:

6

Masa Masak:

1

jam

30

minit

Jumlah masa:

2

Jam

30

minit

Bahan-bahan
Stew
1/4 c.
diberikan lemak itik atau lemak daging
1
hock ham dihisap
1
bawang sederhana
2
lobak kecil
1
lobak kecil
1/4
kubis savoy kepala
1/4
kubis savoy kepala
4 oz.
cendawan
6
bawang putih cengkih
1 c.
wain putih kering
3
sprig thyme
2
daun bay
10
lada hitam penuh
6 c.
stok ayam
12
turnips bayi
12
bayi wortel
18
bawang mutiara
1/4
kepala brokoli Romanesco atau kembang kol
1
boleh kacang cannellini
2 sudu kecil.
Cuka Banyuls atau cuka anggur merah (lihat Nota)
Kerang
1
dash yang diberikan lemak itik (pilihan) atau minyak kanola
6 oz.
bacon papak
1 1/2 lb.
kerang laut sederhana
garam kosher
2 sudu besar.
mentega tanpa garam
1 sudu besar.
pasli dihiris tipis
Arah
  1. Buat rebus: Dalam periuk, panas lemak itik. Tambah hock ham dan masak dengan api sederhana, beralih, sehingga ditenun, 5 minit. Tambah bawang cincang dan lobak merah, lobak bawang merah, kubis cincang, cendawan, dan bawang putih dan masak, kacau, sehingga ringan keemasan, 5 minit. Tambah wain dan masak sehingga diserap. Kacau dalam thyme, daun bay, lada dan stok; reneh hingga dikurangkan menjadi 4 cawan, kira-kira 1 jam. Terikan ke dalam mangkuk dan lap keluar periuk. Kembalikan kuah ke dalam periuk dan masukkan ke dalam reneh yang rendah. Masukkan lobak bayi, wortel bayi, dan bawang mutiara; tutup dan reneh sehingga hampir lembut, 15 minit. Masukkan kepingan kubis dan Romanesco, tutup dan masak sehingga lembut, 10 minit. Kacau dalam kacang dan cuka serta garam; sentiasa panas.
  2. Masak kerang: Dalam periuk tak masak, panas lemak itik, jika menggunakan. Tambah bacon dan masak di atas api sederhana, sehingga ditenun; memindahkan ke tuala kertas. Terikan lemak ke dalam mangkuk dan lapangkan kuali.
  3. Minum separuh daripada lemak bacon yang direndam dalam kuali. Musim kerang dengan garam dan masak di atas api yang agak tinggi sehingga keemasan di bawah, 3 minit. Putar kerang dan tambah 1 sudu mentega. Masak, baki kerang, sehingga hanya legap; pindah ke pinggan. Ulangi dengan baki lemak, kerang dan mentega. Aduk parsley ke dalam rebusan, senduk ke dalam mangkuk, dan atas dengan kerang dan daging.

    Mencari lebih banyak pilihan makan malam? Semak kami resipi pork chop, resipi ayam, dan resipi kentang.

<p>Chef Star Corey Lee’s farmhouse French rebeh penuh dengan sayur-sayuran musim sejuk yang hangat, tetapi ia dihiasi dengan kerang pan-seared cantik.</p><p><strong>Resipi:</strong> <strong>Rebus Mentega yang dihidangkan dengan Sayur-sayuran Musim Sejuk</strong></p><p>“title =” Stewed Scallop Seared with Vegetable Winter ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/11/480×480/54f65db06686e_-_seared-scallop-stew-winter-vegetables-recipe-fw0314-s1.jpg ? mengubah saiz = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Con Poulos

Loading...