Resipi Ayam Parmesan Mudah

Mudah Chicken Parm Horizontal

Judy Kim

Chicken Parm boleh menjadi seret untuk berfikir tentang membuat: Anda perlu melakukan pengorekan dan kemudian mengorek perkara itu. Tetapi ia tidak begitu buruk. Chicken Parm mendapat krispiness sempurna dari salutan serbuk roti panko yang serius. Kami ingin berfikir bahawa ini adalah yang terbaik.

Hasil:

4

Masa Persediaan:

0

Jam

10

minit

Jumlah masa:

0

Jam

30

minit

Bahan-bahan
2 c.
serbuk roti panko
1/2 sudu teh.
serbuk Bawang putih
1/4 c.
Parmesan baru parut
1
telur besar, dipukul dengan 1 sudu besar. air
2 c.
tepung serbaguna
1 1/2 lb.
cutlets ayam tanpa tulang tanpa tulang
garam kosher
Lada hitam tanah baru
Minyak sayuran, untuk menggoreng
2 c.
marinara
1 c.
mozzarella dicincang
3 sudu besar.
basil segar dicincang
Arah
  1. Panaskan ketuhar hingga 400º. Sediakan stok roti dengan 3 mangkuk besar pencampuran: 1 mangkuk dengan panko, serbuk bawang putih, dan Parmesan dicampur dengan garpu; yang lain dengan campuran telur; dan mangkuk ketiga dengan tepung. Ayam musim dengan garam dan lada, kemudian kotangkan setiap keping ayam dalam tepung dan gosokkan lebihan. Dip ayam ke dalam campuran telur dan kemudian menjadi campuran serbuk roti; ulangi langkah untuk baki ayam dan sisihkan di atas pinggan.
  2. Dalam kuali besi dalam yang panjang di atas api yang tinggi, tambah 1 “minyak. Apabila kuali panas tetapi tidak merokok, tambah ayam. Masak hingga coklat keemasan, 5 hingga 7 minit, kemudian pindahkan ke pinggan mangkuk kertas longkang.
  3. Sementara itu, dalam periuk besar di atas api sederhana, marinara hangat. Matikan haba dan masukkan ayam dalam sos. Teratas dengan mozzarella dan panggang sehingga keju cair, 5 hingga 7 minit. Teratas dengan basil dan berkhidmat dengan segera.

Mudah Chicken Parm Vertical

Judy Kim

BELI SEKARANG Enameled Cast-Iron Skillet, $ 46, amazon.com

Loading...