Sekiranya Anda Cinta S’mores Frappuccino, Anda Harus Cuba Ini

S’mores Frappuccino adalah satu kemuliaan untuk melihat krim, syabu coklat, graham cracker, dan selepas mengambil mahkota dalam ujian rasa Starbucks kami, bekas barista Naja Rayne memberi kami cara yang lebih baik untuk nikmati merawat: Sebagai latte panas.

Minuman itu tidak secara rasmi di menu, tetapi selepas merenung dengan nisbah sirap semasa downtime beliau, Rayne menjelaskan bagaimana untuk mendapatkan semua rasa minuman yang dicampur. Berikut adalah apa yang hendak memberitahu barista anda apabila anda memesan latte:

 • 2-3 pam sirap marshmallow, dikukus ke dalam susu anda
 • 2 pam graham rumpai cracker, ditambah dengan pukulan espresso
 • Marshmallow disebat krim di atas ditaburi dengan keropok graham dan drizzled dengan fudge

  “Jika anda tidak mengira kalori, letakkan sirap sirap fudge di bahagian bawah cawan terlebih dahulu,” Rayne mengesyorkan.

  Memang, barista anda mungkin ingin memberitahu anda untuk menjadi sangat menuntut, tetapi latte itu sendiri seperti pencuci mulut, bonfires pantai dan kegembiraan yang tidak terkawal dituangkan ke dalam cawan. Bahawa anda dicaj $ 5-ish untuk, dan mungkin terlalu manis bagi sesiapa lebih dari 22 (sekurang-kurangnya dalam sebarang saiz yang lebih besar daripada grande).

  Kata orang yang bijak, walaupun: Minuman ini sangat panas, Rayne memberi amaran bahawa ia kurang daripada bintang sejuk, jadi berpegang kepada Frappuccino jika anda merasa sejuk.

  Ikuti Delish di Instagram.

  Loading...