Smoked Gouda dan Bacon Burger dengan Sos Barbeku

Brian Perrone enggan meletakkan burger di menu BQ Slow Bar kerana dia mahu memberi tumpuan kepada barbeku. Atas desakan rakan-rakannya, dia datang dengan burger gaya patty ini dihiasi dengan Gouda asap, sos barbeku buatan rumah yang manis dan bawang merah yang panas. Dia gembira dia melakukannya: Ia adalah satu hit segera.

Hasil:

4

Jumlah masa:

0

Jam

40

minit

Bahan-bahan
2 sudu besar.
minyak sayuran
1
bawang merah
garam
1/4 c.
Frank RedHot atau sos panas lain
1/4 c.
sup daging sapi
6 sudu besar.
mentega tanpa garam
8
potong roti putih
8
kepingan tebal kepingan tebal
3 oz.
merokok Gouda
1/4 c.
Sos Barbeku Manis
2 lb.
daging lembu chuck
Arah
  1. Dalam periuk besar, panaskan minyak. Masukkan bawang dan garam garam, tutup dan masak, kacau beberapa kali, sehingga bawang lembut dan lembut dan hanya bertukar lutut, 5 minit. Kacau dalam sos panas dan sup daging sapi dan keluarkan dari panas. Musim dengan garam.
  2. Panaskan wajan besar. Sebarkan mentega ke atas satu sisi setiap kepingan roti dan tepung griddle ke atas api sederhana sehingga dibakar, kira-kira 2 minit. Pindahkan toast ke pinggan. Tambahkan bacon ke dalam griddle dan masak di atas api sederhana sehingga garing, kira-kira 4 minit setiap sisi; longkang pada tuala kertas. Lap dari griddle.
  3. Musim tepung daging dengan garam dan masak di dalam gris di atas api yang agak tinggi sehingga sederhana-jarang, kira-kira 2 minit setiap sisi. Di atas setiap burger dengan 1/4 cawan daripada Gouda asap dan masak sehingga keju cair, 1 minit.
  4. Tetapkan burger di sebelah tidak bersuara 4 toast. Terutama dengan bacon, bawang, dan Sos Barbeku Manis. Tutup burger dan berkhidmat, lulus lebih banyak sos barbeku di meja.

    Mencari resepi parti siap? Cuba bahagian atas kami resipi guacamole, kek hari jadi, atau resipi punch.

Brian Perrone was reluctant to put a burger on the Slows Bar BQ menu because he wanted to focus on barbecue. At the insistence of his partners, he came up with this patty melt-style burger topped with smoked Gouda, sweet house-made barbecue sauce and hot sauce-spiked onions. He's glad he did: It was an instant hit.<b>Resipi: </b><b>Smoked Gouda dan Bacon Burger dengan Sos Barbeku</b>“title =” Gouda dan Bacon Burger dengan Sauce Barbeku ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6424de4a9f_-_smoked-gouda-bacon-burgers-barbecue-sauce-recipe-fw0612-de.jpg ? tanaman = 1xw: 1.0xh; pusat, atas & saiz semula = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= © Marcus Nilsson

Loading...