Udang Pesto Pesto

Jika anda berfikir bahawa makan malam yang cepat harus melibatkan sama ada mac dan keju microwavable atau penghantaran pizza, maka anda melakukannya dengan salah. Pesto udang pesto yang beraroma untuk empat boleh di atas meja anda dalam masa kurang dari 30 minit, yang bermaksud ia adalah utama yang mesra keluarga yang sempurna untuk membuat apabila anda habis atau diikat untuk masa. Bayangkan menggali ke dalam ini selepas anda telah berpindah ke tempat baru yang anda beli-tidak perlu mencari spiralizer, tetapi anda mungkin mahu menjemput broker barang® (seorang ahli Persatuan Kebangsaan REALTORS®) untuk terima kasih.

Hasil:

4

Masa Persediaan:

0

Jam

15

minit

Jumlah masa:

0

Jam

25

minit

Bahan-bahan
1 sudu besar.
minyak zaitun tambahan
2
bawang putih ulas, cincang
1 lb.
udang sederhana, kupas dan deveined
Jus dan zest 1 limau, dibahagikan
garam kosher
Lada hitam segar retak
3 c.
sup ayam natrium rendah
1 lb.
linguini
1/3 c.
pesto
1/3 c.
Parmesan segar parut, ditambah lagi untuk hiasan
1 sudu besar.
lemon zest
1 sudu kecil.
serpihan lada merah yang dihancurkan
Arah
  1. Dalam periuk besar di atas api sederhana, minyak haba. Masukkan bawang putih dan masak sehingga wangi, kira-kira 1 minit. Tambah udang dan peras dengan separuh jus lemon. Musim dengan garam dan lada dan masak sehingga udang berwarna merah jambu, kira-kira 2 minit setiap sisi. Pindahkan ke pinggan.
  2. Pan deglaze dengan jus lemon yang tinggal. Masukkan sup ayam dan linguin dan biarkan mendidih. Masak hingga kebanyakan kuih ayam diserap dan pasta al dente, kira-kira 10 minit.
  3. Keluarkan dari panas dan tuangkan di pesto, Parmesan, zaitun lemon, dan udang masak. Teratas dengan lebih banyak Parmesan dan serpihan lada merah dan berkhidmat.
Loading...