15 Kebanyakan Makanan Delish Di Kerajaan Haiwan Disney

Blueberry Cream Cheese Mousse Horizontal

Chelsea Lupkin

Lebih banyak lagi ke taman ini daripada kaki kalkun gergasi.

gambar

Jangan lupa untuk memasukkannya kemudian!

Sat'uli Bowl Horizontal

Chelsea Lupkin
Satu’li Bowl

Bintang Pandora’s Satu’li Canteen, mangkuk ini tidak seperti apa-apa yang anda akan dapati di semua Walt Disney World. Para tetamu boleh memilih dari empat protein (daging lembu, ayam, ikan atau tauhu), empat pangkas (hash kentang manis, nasi coklat, salad quinoa veggie, dan salad romaine dan kale), dan tiga sos (pengantin herba, chimichurri bawang terasi dan vinaigrette kacang hitam) Terdapat lebih daripada 48 kombinasi yang mungkin dan semuanya dihidangkan dengan bola boba yogurt. Pasti salah satu pilihan sihat terbaik dan lebih lazat di mana-mana taman.

Di mana untuk mencari: Kantang Satu’li

gambar

David Sibila
Flamingo beku

Minuman mesra kanak-kanak ini adalah sambutan hangat dari panas (atau Afrika, jika anda bermain bersama) matahari. Campuran buah strawberi dan semangat licin, minuman riak yang sebenar adalah cawan Instagrammable, yang juga berfungsi sebagai ocarina yang sedia untuk membuat muzik – atau menyakitkan adik – dalam ukuran yang sama.

Di mana untuk mencari: Harambe Market

Mickey Colossal Cinnamon Roll Horizontal

Chelsea Lupkin
Rolling Cinnamon Colossal Warm

Gulungan kayu manis berukuran pinggan ini pasti bertukar menjadi kepala jika anda sedang menghidangkannya semasa berjalan di taman. Gabungan mentega klasik dan mentega kayu manis membuat sarapan pagi raksasa ini merawat satu perkara yang perlu diburu.

Di mana untuk mencari: Kedai Kopi & Bakeri Kusafiri

Blueberry Cream Cheese Mousse Horizontal

Chelsea Lupkin
Cheesecake Blueberry

Diilhamkan oleh warna-warna Na’vi Avatar, pencuci mulut ini lebih daripada sekadar wajah cantik. Cheesecake yang kaya dan berkrim dicampur dengan blueberry dan dihiasi dengan coklat dan coklat putih. Ia akan menjadikan senyuman pelancong Pandora yang paling ragu-ragu tersenyum … dan makan setiap gigitan.

Di mana untuk mencari: Kantang Satu’li

Burger keju Flatbread Horizontal

Chelsea Lupkin
Cheeseburger Flatbread

Dengan gerimis mustard yang tidak dapat dinafikan, roti rata ini legit semua yang anda suka tentang pizza dan cheeseburgers. Bahan api yang sempurna untuk menunggang Everest dan menjerit sembilan kali.

Di mana untuk mencari: Pizzafari

Coklat Cake Horizontal

Chelsea Lupkin
Kek coklat

Hidangan pencuci mulut yang kurang mencolok yang terdapat di kedai makan utama Pa Dora adalah must-try untuk pencinta coklat. Sangat kaya dan merosot, kek ini ditutupi dalam lapisan cookie yang renyah, dan dihiasi dengan berry goji manis.

Di mana untuk mencari: Kantin Sat’uli

Pandora Night Blossom Horizontal

Chelsea Lupkin
Blossom Malam

Mungkin item yang paling mesra Instagram di Disney World, Night Blossom telah membuat nama untuk dirinya sendiri dalam masa yang sangat singkat. Minuman ini mempunyai lapisan pir dan padang pasir limau dan dihiasi dengan bola buah-buahan semangat, dan bagi mereka yang sanggup membayar, “biji unadelta” yang bersinar. Rasanya seperti Sour Patch Kid yang sangat manis, dan sebenarnya merupakan cara yang sangat menyegarkan untuk meraikan bahawa anda membuatnya melalui penerbangan tiga jam Penerbangan dari Laluan.

Di mana untuk mencari: Pongu Pongu

Ditarik Pork Cheese Fries Vertical

Chelsea Lupkin
Kentang Perancis dengan Pork dan Keju Ditarik

Ini adalah CARA lebih baik daripada yang mereka perlukan, dan walaupun cukup berat untuk makanan taman tema, sangat bernilai – terutama jika anda berkongsi. Goreng renyah diikat dengan daging babi yang ditarik lembut, sos keju, sos barbeku, dan dadu hijau dadu. Kebahagiaan goreng keju = dicapai

Di mana untuk mencari: Barbeku Pokok Api

Burger keju Steamed Pods Horizontal

Chelsea Lupkin
Cheeseburger Steamed Pods

Saya harus mengatakan saya kagum dengan pengembaraan Disney dengan hidangan ini. Setiap bungkus bao bun disumbat dengan pelekat cheeseburger seperti kangkung, mustard dan acar. Diberikan dengan cip sayur-sayuran ketagihan dan diikat dengan bola boba yogurt yang tajam, ini sebenarnya hidangan kegemaran saya di Pandora.

Di mana untuk mencari: Kantang Satu¹li

Smokey Bones Milkshake Vertical

Chelsea Lupkin
Smokey Bones Chocolate Shake

Disney World boleh menjadi sukar kepada ibu bapa … atau bahkan orang dewasa tanpa anak. Mari kita hadapi, selepas menunggu dalam talian sehingga 2 jam, menyaksikan tara-tara jam 3 petang (pergi ke kolam renang di orang hotel anda!), Dan hanya kegusaran umum dengan orang ramai, anda boleh menggunakan minuman. Milkshake yang menggembirakan ini berjalan lancar dengan jumlah ubi kelikir Knob Creek, bacon puding, dan krim disebat. Gosok sebenar adalah berapa cepat anda perlu meminumnya sebelum ia menjadi jisim melty .. tapi mungkin ia adalah yang terbaik untuk merasakan kesannya secepat mungkin.

Di mana untuk mencari: Trilo-Bites

Panggang Chicken BLT Sandwich Vertical

Chelsea Lupkin
BLT Sandwich Grilled Chicken

Item terbaru di Restaurantosaurus yang besar, perkara ini adalah legit. Ayam panggang mendapat rawatan BLT dengan bantuan dari aioli pedas dan Parmesan toasted MVP.

Di mana untuk mencari: Restaurantosaurus

Buffalo Chicken Chips Vertical

Chelsea Lupkin
Chip Chicken Buffalo

Walaupun sayap pasti masuk akal di kios bertema Dino ini, bintang sebenar adalah kerbau ini mengambil nachos. Cip yang berpengalaman dimuatkan dengan ayam Buffalo yang ditarik di atas, arugula, saderi, tomato, keju bocor yang rapuh dan berpakaian bau keju. Sekali lagi, bunyi AF berat, tetapi selepas berjalan kaki taman 580 ekar, anda memerlukan makanan ringan yang enak.

Di mana untuk mencari: Trilo-Bites

Berpengalaman Fries Horizontal

Chelsea Lupkin
Minuman Goreng Dengan Tzatziki Salad

Aneh membayangkan, kentang goreng ini adalah makanan ringan yang sangat menyegarkan untuk membantu anda membuat safari seterusnya. Tip Pro: Terdapat pandangan pembunuh Pohon Kehidupan dari teras di belakang Mr Kamal supaya menarik kerusi, menikmati zesty kentang goreng dengan zatziki, timun, tomato, dan kura-kura Sriracha sambil mengetuk foto yang sempurna yang tidak dibebankan oleh orang ramai.

Di mana untuk mencari: Encik Kamal

Parker house Roll Wrapped Hot Dog Vertical

Chelsea Lupkin
Teylu All-Beef Hot Dog

Ini patut dipesan dari menu kanak-kanak, walaupun anda tidak mempunyai anak-anak yang melancong dengan anda. Hidangan ini adalah anjing panas klasik yang dibungkus dalam adunan gaya Parker House. Diberikan dengan kerepek sayur-sayuran, ia adalah pilihan yang baik untuk anak-anak yang mungkin terlalu pemilih untuk beberapa item lain pada menu, tetapi masih ingin sesuatu yang istimewa.

Di mana untuk mencari: Kantang Satu’li

Baked Mac & Cheese With Shrimp Horizontal

Chelsea Lupkin
Bakar Mac & Keju dengan Udang

Kadang-kadang hujan di Florida, dan ia boleh menjadi sejuk. Ini adalah masa untuk mengagumkan ini dengan mac dan keju. Dikumpulkan dalam sos cili manis dan dihiasi dengan porsi yang murah hati (memandangkan saiz hidangan) udang, ini adalah cara yang lebih baik daripada yang perlu dan memberikan tetamu pilihan makanan yang selesa kerana saiznya kecil, tidak akan menimbang anda turun … terlalu banyak.

Di mana untuk mencari: Lapan Spoon Café

Loading...