Anda Perlu Lihat Apa yang Dimasukkan di dalam Pizza Pencuci mulut Bertingkat ini

Tidak ada pizza yang hilang apabila ia melewati meja anda. Hanya ramai yang tidak menyedarinya adalah pizza. Pil tinggi dengan frosting, Oreos hancur, taburan, Nutella, adonan kue, cannoli – anda namakannya – pencuci mulut berukuran besar ini pada dasarnya menggabungkan setiap manis yang pernah anda impikan pada satu piring.

Stuffed Dessert Pizza

Chelsea Lupkin

Pizza Brother Bruno di Fort Wayne, NJ, telah membuat nama dengan pizza yang disumbatnya, tetapi pelbagai hidangan pencuci mulutnya dengan cepat mencuri perhatian. Setiap orang disumbat dengan pengisian pilihan anda – bayangkan ia paip panas, dengan gelombang pasang setengah pasang kacang coklat hazelnut Nutella mencurahkan setiap kepingan – dan anda boleh memilih topping anda, juga.

Kakak Bruno's Stuffed Pizza

Chelsea Lupkin

Antara kombinasi yang paling popular adalah begitu tinggi, anda akan mendapat gula tinggi hanya dari membaca tentang mereka. Ada Rakasa Cookie, campuran vanili van, adonan kue, Oreos, dan Nutella; Slutty Brownie, banjir Nutella, adunan kue, potongan brownie, Oreos, frosting keju krim, dan taburan; dan Cannoli, yang betul-betul seperti yang anda fikirkan.

Kakak Bruno's Stuffed Pizza

Chelsea Lupkin

Seluruh pai adalah penghormatan kepada pencuci mulut Itali, memaparkan pengisian Nutella (kerana mengapa tidak ?!), dan dihiasi dengan krim cannoli, kerang cannoli yang hancur, dan cip coklat. Kemudian ia dihiasi dengan keseluruhan cannoli, kerana – jika anda tidak menebak sekarang – Bruno Bruno adalah jenis besar atau pulang ke rumah. Dan dia pasti tidak pulang ke rumah.

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.

Loading...