Apa Ia Suka Sama Menjadi Permainan Runcit Guy

Terdapat banyak cara untuk menarik perhatian Guy Fieri (dengan burger epik, dengan wafel lebih besar dari kepalanya, dengan sandwic yang membawa anda segera ke Town Flavor) tetapi tidak ada yang mengagumkan seperti memenangi pertunjukan memasaknya. Tracy Shepos Cenami pasti tahu – dia melakukannya dua kali.

gambar

Shepos Cenami adalah yang terakhir berdiri di akhir Permainan Runcit Guy‘Cheesy Special, kemudian mengalahkan pertandingan dalam pertempuran semua bintang, cabaran Masters Supermarket yang pertama kali. Di sini, dia menumpahkan segala-galanya tentang pengalamannya: bagaimana dia bersedia, apa hakimnya, dan betapa mudahnya Fieri di dapur.

Proses pemutus sangat mengejutkan.

Shepos Cenami adalah koki di La Crema Winery Sonoma County dan cheesemaker yang disahkan, jadi apabila pengeluar berangkat untuk meluangkan peserta untuk Permainan Runcit Guy‘keju istimewa, mereka menjangkau kepadanya. Masih terdapat proses permohonan, tetapi ia tidak termasuk gimik yang anda harapkan dari seseorang seperti Fieri. Tidak ada bahagian di mana anda perlu menemui kata kunci tandatangan dan tidak ada ujian ujian di mana anda perlu memancarkan petua anda dengan barangan runcit yang biasa. Sebaliknya, Shepos Cenami menyempurnakan wawancara Skype dan menyerahkan foto keluarganya dan hidangannya yang paling mengagumkan.

Tidak ada cara untuk menyediakan.

Sebelum penampilan pertamanya di acara itu, Shepos Cenami tidak tahu apa yang diharapkan dan, sebaliknya, tidak ada cara untuk mempersiapkan diri, jadi dia bergantung pada falsafah dan bukannya strategi: “Saya mahu menjadi sangat jelas diri saya dan tidak melakukannya apa yang saya tidak biasanya lakukan, “jelasnya. Ini bermakna tidak menggunakan pertunjukan sebagai forum untuk mencuba sesuatu yang baru, tetapi untuk menunjukkan apa yang biasanya dia suka untuk memasak.

Lihat siaran ini di Instagram

Round 4 of #DDD on #GroceryGames tonight on @foodnetwork … @miamismokers @spiceislandgrill @tuckawaybobbym @louieandtheredheadlady

Satu jawatan yang dikongsi oleh Guy Fieri (@guyfieri) pada

Satu episod mengambil masa lebih daripada 12 jam untuk filem.

Dan kebanyakannya tidak menghabiskan masa untuk memasak. Chef mempunyai 30 minit untuk membeli, menyediakan dan pinggan setiap hidangan. Dengan tiga cabaran, itu hanya menambah sehingga satu setengah jam. Selebihnya, anda sedang dihakimi atau mencurahkan hati anda ke kamera. “Selepas anda bersaing, anda duduk dan melakukan wawancara, yang boleh berlangsung dua atau tiga jam,” saham Shepos Cenami.

Para hakim akan selalu mencari sesuatu untuk mengkritik.

“Tidak ada mana-mana tukang masak, dalam setengah jam, di bawah keadaan itu, boleh mempunyai hidangan yang sempurna,” kata Shepos Cenami. Oleh itu, ia meninggalkan ruang bagi para hakim untuk meneliti apa yang telah anda buat. Dan sekalipun cabaran-cabaran itu terdengar konyol, para koki yang bersaing menganggapnya sungguh-sungguh. “Anda masih memasak dari hati – masih datang dengan idea dan menciptanya,” jelas Shepos Cenami.

Lihat siaran ini di Instagram

ketiga-tiga panel hakim untuk #MarketGames Supermarket Masters Tournament malam ini @aartipaartipics @_troyjohnson @chefmarcmurphy

Satu jawatan yang dikongsi oleh Guy Fieri (@guyfieri) pada

Salah satu stesen adalah lebih buruk daripada yang lain.

Terdapat satu persediaan yang paling dekat dengan para hakim, dan itu yang anda tidak mahu ditugaskan, Shepos Cenami mendedahkan. “Mereka menonton anda sepanjang masa, jadi mereka melihat semua yang anda lakukan,” katanya. “Jika anda bersebelahan dengan mereka, anda boleh mendengar mereka berbual semasa anda memasak, yang mungkin sukar.”

Fieri memberikan ceramah terbaik.

Walaupun anda tidak pernah bertemu dengannya, perkataan yang mungkin anda gunakan untuk menerangkan Fieri adalah “lucu” – sama ada dia bermaksud untuk menjadi atau tidak. Tetapi Shepos Cenami menegaskan dia adalah sesuatu yang lain juga: cantik. “Sebelum persembahan, Guy mengumpulkan para peserta untuk mengingatkan kita bahawa kita berada di sana untuk bersenang-senang dan menunjukkan kepada dunia siapa kita sebagai chef,” katanya. Dan walaupun pameran itu, Fieri tidak memberi perhatian, menurut Shepos Cenami, yang menambah bahawa dia sangat menyokong dan menggalakkan setiap chef menggunakan rancangan itu sebagai platform mereka sendiri.

Lihat siaran ini di Instagram

Hampir masa untuk pusingan 3 #DDD pada #GroceryGames dengan @thecountrycat #BrickHouseCafe @latinhousegrill @ bauers665

Satu jawatan yang dikongsi oleh Guy Fieri (@guyfieri) pada

Dia juga membuat chef sous hebat.

Ketika dia berada di dekatnya, Shepos Cenami memanggil Fieri untuk tugas yang paling kelakar. “Peranannya, jika anda memanfaatkannya, adalah membantu anda dengan cara tertentu,” katanya. Peserta akan memintanya untuk merampas bahan itu, tetapi Shepos Cenami hanya menggunakan kekuatan kasarnya: “Saya rasa saya memintanya untuk membuka balang!” dia teringat.

Anda menjadi selebriti tempatan selepas menang.

Bersama dengan cek $ 20,000 dan trofi (anak lelaki Shepos Cenami suka melihatnya) datang sedikit ketenaran. Ini adalah cerita yang hebat untuk Shepos Cenami untuk memberitahu tetamu restoran, tetapi lebih baik apabila orang asing yang lengkap membuat sambungan. “Saya berjalan di jalan, dan sebuah kereta melancarkan tingkapnya dan mengucapkan tahniah kepada saya untuk memenangi pertunjukan,” dia masih ingat. “Seseorang yang saya tidak tahu!”

Ikuti Delish di Instagram.