Di mana Adakah Bintang Rangkaian Makanan Mantan Kini?

gambar

Getty Images

Sepertinya ia menjadi bintang Rangkaian Makanan bekas.

Ree Drummond

Pillsbury
Ree Drummond

Terima kasih kepada blog peribadinya yang berkeyakinan, karier Ree Drummond berlepas dengan siri rangkaian Rangkaian Makanannya Wanita Perintis pada tahun 2011, dan perkara-perkara tidak perlahan sejak itu. Pawhuska, koki berasaskan OK dan ibu kini telah menerbitkan empat buku masak, sebuah majalah, membuka sebuah restoran dan hotel yang terkenal dan melancarkan koleksi produk dapur Walmart yang kerap terbang dari rak. Semua itu, selain menjaga suaminya (AKA Marlboro Man) dan empat anak yang tinggal dan bekerja di ranch ternakan keluarga mereka.

Duff Goldman

Chelsea Lupkin
Duff Goldman

Chef pastri yang ada di luar, Duff Goldman, mengambil bakatnya jauh di luar rancangannya Ace of Cakes, yang berada di belakang tabir Baltimore, Kek Charm City. Sejak berlalu dari 2006 hingga 2011, Duff telah membintangi pertunjukan lain, Duff Sehingga Dawn, membuka kedai di LA, menulis buku dengan abangnya, kehilangan satu tan berat badan, dan mengajar Delish bagaimana membuat cookies coklat terbaik sepanjang masa. Sekarang, tukang masak yang gembira bekerja keras dengan bekerja di kedai hiasan pencuci mulut DIY, dan kami dengan jujur ​​tidak dapat menunggu untuk melihat apa yang manis yang dia dapat sampai ke seterusnya.

gambar

Getty Images
Claire Robinson

Claire membuat satu nama untuk dirinya sendiri menyusun makanan yang hebat dengan lima bahan atau kurang Memperbaiki Lima Bahan kembali pada tahun 2009. Sejak itu, dia telah mengubah pemandangannya untuk perjalanan, menyeberang ke seluruh dunia dengan Channel Travel untuk mencari makanan yang hebat. Dia juga membuat penampilan di CBS dan BBC America di mana dia dihoskan The Chef’s Classic dan Chef Race: UK vs. US, masing-masing.

Paula Deen

Paula Deen

Sejak meninggalkan Rangkaian Makanan secara teruk, Paula Deen telah membangunkan resipi baru, dan membuka restoran di Savannah dan seterusnya, termasuk Paula Deen’s Creek House, usaha sama dengan dua anaknya. Konsep terbarunya, Paula Deen’s Family Kitchen, membuka lokasi ketiga di Fairview, TX pada April 2018, menyajikan hidangan tandatangan seperti Georgia Fried Catfish dan Ooey Gooey Butter Cake Paula.

Jeff Mauro, Sandwich King

Akademi Kewarganegaraan Global / Flickr.
Jeff Mauro

Jeff Mauro tahu sandwic. Sebagai seorang kanak-kanak, “Sandwich King” mula mengemas bahan makan siangnya sendiri dan memasang sandwic di sekolah untuk memastikan kesempurnaan. Selepas memenangi musim 7 Bintang Rangkaian Makanan, dia mendaratkan pertunjukan biasa dengan persembahannya sendiri, The Sandwich King, dan kini menjadi tuan rumah The Kitchen bersama-sama bintang Rangkaian Makanan lain seperti Katie Lee dan Geoffrey Zakarian. Dia menyimpan akarnya di Chicago sendiri, di mana dia mempunyai tangan dalam menjalankan rangkaian restoran BBQ, Pork dan Mindy.

gambar

Getty Images
Justin Warner

Rasa pertama televisyen Warner datang ketika dia bertanding dengan teman lelakinya J.J Pyle pada masa itu Konsep Restoran 24 Jam pada tahun 2010. Dia kemudiannya memenangi musim 8 Bintang Rangkaian Makanan pada tahun 2012, tetapi pertunjukannya – dijangka dihasilkan oleh Alton Brown – tidak pernah menghasilkan. Pada tahun 2015, beliau menulis buku itu, Undang-undang Memasak: Dan Cara Memecahkan Mereka. Beliau kini menjadi tuan rumah siri masakan digital, Marvel’s Eat The Universe, di mana dia menyikat hidangan komik yang diilhamkan seperti Pad See Ew dengan Venom Black Noodles. Dia juga membuat penampilan tetamu sesekali pada rangkaian seperti Permainan Runcit Guy.

gambar

Getty Images
Pat dan Gina Neely

Pat dan Gina Neely menjadikannya lebih besar Bawah Rumah Dengan Neelys – Pertunjukan memasak semua memberi makan keluarga ketat mereka dengan memasak rumah yang sihat. The Neelys membisikkan penonton sebagai perjanjian pakej, tetapi kini kedua-dua memberi tumpuan kepada jenama masing-masing. The sweethearts sekolah menengah berpecah pada September 2014 selepas 23 tahun perkahwinan. Pat berpindah ke tuan rumah Simpan untuk menang, pertunjukan tabungan kedai runcit di The CW, dan Gina sedang sibuk membintangi Bravo Ke Rom untuk Cinta, satu siri realiti berikutan sekumpulan wanita hitam tunggal ke Itali untuk mencari bujang yang layak.

Lelaki Fieri Lasagna

Chelsea Lupkin
Guy Fieri

Selepas menang Star Rangkaian Makanan Seterusnya, Guy mempunyai pertunjukan yang membunuh, termasuk Bite Big Guy, dan perubahan permainan Diners, Drive-Ins, dan Dives. Sejak itu, Guy telah menahan benteng itu Permainan Runcit Guy, membina empayar Flavortownnya 16 restoran yang berbeza, dan menikmati kehidupan bersama isteri dan anak-anaknya di Santa Rosa, CA yang cerah. Berita besar, walaupun: dia baru-baru ini mengumumkan projek baru yang rahsia dalam kerja-kerja dengan Rangkaian Makanan. Butiran masih tergesa-gesa, tapi ini mengintip Projek Big Guy.

gambar

Getty Images
Damaris Phillips

Selepas memenangi musim ke-9 Rangkaian Makanan Star, Damaris terus menjadi tuan rumah Southern at Heart, Rangkaian Makanan menunjukkan semua jenis makanan selatan yang rumit Phillips membesar makan dan memasak di Louisvlle, KY, serta Southern & Hungry dengan Rutledge Wood. Dia sejak merilis buku masakan pertamanya, “Southern Girl Meets Boy Vegetarian,” dan melancarkan siri baru dengan Bobby Flay The Bobby dan Damaris Show, yang dicalonkan untuk anugerah James Beard 2018 dalam kategori media untuk program televisyen.

gambar

Getty Images
Tregaye Fraser

Selepas menang menang menang Bintang Rangkaian Makanan pada tahun 2016, Tregaye mengekalkan momentumnya dengan mengadakan hosting rancangan Rangkaian Makanan, Sinki dapur, pada tahun 2017. Memandangkan memenangi, tukang masak fusion mempunyai tangannya penuh dengan konsep Rangkaian Makanan baru termasuk siri seperti Ibu menang, melancarkan perkhidmatan persediaan makanan dan kateringnya sendiri, Chef Tregaye-N-Company, dan mengadakan acara seperti DC Central Kitchen Capital Food Fight.

Giada At Home

Rangkaian Scripps
Giada De Laurentiis

Sejak dia Giada di HomHari-hari, Giada De Laurentiis terus sibuk membuat resipi untuk laman gaya hidupnya, Giadzy, menyusun sembilan buku masakan, bersama-hosting Hari ini di NBC, menjalankan restoran Las Vegas, GIADA, penghakiman tetamu Star Rangkaian Makanan Seterusnya, dan menaikkan anaknya, Jade. Dia juga meminjamkan bakatnya untuk bertindak; Pada tahun 2014, dia menyuarakan bahagian Gelata dalam Tinker Bell special, Pixie Hollow Bake Off. Pada tahun 2018, dia berpeluang memberi Prince William beberapa petua memasak dan membuka restoran Vegas kedua di kasino Caesars Palace.

Tyler Florence Index

Tyler Florence

Selepas menjadi tuan rumah Globe Trekker, Makanan 911, Cara Rebus Water, Tyler’s Ultimate, dan The Racer Truck Great Foode, Tyler Florence menulis beberapa buku masakan, melancarkan tiga konsep restoran baru di Kawasan Bay: Wayfare Tavern, Rotisserie & Wine, dan El Paseo. Chef celeb itu, yang disarankan untuk memberitahu penonton bahawa “resipi sudah mati” di Sidang Kemuncak Dapur Pintar pada 2017, membantu melancarkan Innit, aplikasi dapur untuk iOS dan Android yang menyediakan cadangan makanan dan arahan memasak video.