[Dikemaskini] Di Sini Adakah Lebih Butiran Orang dalam Show Baru Ina Garten

UPDATED: 25 Mei, 2017 pukul 4:04 pagi. EST

Pada ketinggian OrangArtikelnya, Ina Garten sendiri telah memberkati kami dengan berita lain tentang siri barunya, Cook Like A Pro. Dia ‘menggambarkan foto dirinya sendiri yang hanya boleh kita anggap masih dalam episod pertama, berdasarkan keterangannya: “Saya sangat teruja untuk mengumumkan bahawa siri Barefoot Contessa saya’ Cook Like A Pro ‘bermula hari Ahad ini, Mei 28, pada pukul 11 ​​pagi ET pada Rangkaian Makanan Saya berkongsi banyak resipi dan petua yang saya pelajari secara profesional supaya anda boleh memasak di rumah dengan keyakinan yang pertama dari 8 episod – sudah tentu – semua mengenai ayam! akan membuat Ayam Panggang Dengan Radishes, Ayam & Bayam Waldorf Salad, dan Mousse Hati ayam Truffled.Harap anda boleh menyertai saya, ia akan menjadi sangat menyeronokkan!

Lihat siaran ini di Instagram

Saya sangat teruja untuk mengumumkan bahawa siri Barefoot Contessa saya yang baru “Cook Like A Pro” bermula pada hari Ahad ini, 28 Mei, pukul 11 ​​pagi ET pada Rangkaian Makanan. Saya berkongsi banyak resipi dan tip yang saya pelajari secara profesional supaya anda boleh memasak di rumah dengan keyakinan. Yang pertama dari 8 episod adalah – tentu saja! – Semua tentang ayam! Saya akan membuat Ayam Panggang Dengan Radishes, Ayam & Bayam Waldorf Salad, dan Mousse Hati ayam Truffled. Harap anda boleh menyertai saya; ia akan menjadi sangat menyeronokkan! xxx Ina

Pos yang dikongsi oleh Ina Garten (@inagarten) pada

Duh, Ina – kami akan menyertai anda.

UPDATED: 25 Mei, 2017 pukul 10:19 pagi EST

The Queen of the Hamptons membuat kami menunggu dua bulan untuk mendapatkan maklumat baru tentang pertunjukan yang akan datang – yang perdana pada hari Ahad ini, 28 Mei, pukul 11 ​​pagi EST – tetapi kami akhirnya mendapat lebih banyak petikan tentang apa yang akan menjadi seperti. Garten berkata walaupun ia masih berasaskan resipi, dia akan memberi tumpuan kepada tips memasak. “Orang ramai menghantar saya pertanyaan paling gila sepanjang masa,” katanya Orang. “Jadi saya fikir, ‘Mengapa saya tidak menjawabnya di acara itu?'”

Ia belum lagi disiarkan, dan Garten sudah mendedahkan hacks dapur. Berikut adalah nasihatnya yang mudah-ia-menyakitkan kerana tidak melepaskan kaunter anda dengan serbuk kembang kol setiap kali anda memasak dengan sayur-sayuran: “Saya menghidupkannya, potong teras dan tarik floretnya selain.”

Jika anda menjangkakan untuk melihat sebuah majlis makan malam di akhir setiap episod, perhatikan diri anda diberi amaran. Garten memberitahu Orang, “Pertunjukan saya sentiasa menghiburkan dan kawan-kawan datang dan bermain di sekitar East Hampton, dan saya benar-benar mahu menggegarkannya sedikit.”

UPDATED: 24 Mac, 2017 pada 1:35 petang. EST

Butiran baru muncul mengenai pertunjukan baru Ina Garten, Cook Like A Pro. Siri lapan episod akan menjadi variasi Barefoot Contessa, dengan tumpuan mengajar anda kemahiran yang anda perlukan untuk membuat hidangan betul-betul seperti bintang Rangkaian Makanan. Untuk sebahagian besar, ia hanya akan berada di kamera, berkongsi petua, teknik dan teknik yang telah menjadikannya nama rumah tangga (episod pertama, contohnya, adalah semua tentang ayam, berjalan anda melalui trussing, panggang dan mengukir salah satu hidangannya yang paling terkenal).

Dia akan mempunyai seorang tetamu istimewa, yang dia sudah mengusik pada Instagram: Pembantunya, dan bekas kolumnis Delish, Lidey Heuck. Dilihat oleh jawatan di bawah, kedua-dua mereka mungkin akan mengatasi kek ganache coklat Garten, mengelakkannya dengan pola chevron icing putih di atas.

“Pertunjukan itu sedikit lebih halus daripada persembahan saya yang lain, seperti kawan-kawan saya yang datang untuk makan malam,” kata Garten kepada HARI INI. “Saya mahu mengajar teknik orang bukan resipi. Saya hanya ingin menjawab semua soalan tentang cara memasak.”

Anda boleh disekolahkan oleh Queen of the Hamptons sendiri dalam masa dua bulan, apabila pertunjukan perdana pada hari Ahad, 28 Mei, pukul 11 ​​pagi EST.

POS ORIGINAL: 24 Mac, 2017 pada pukul 11:32 pagi EST

Barefoot Contessa kembali ke dapur, dan kali ini, dia berada dalam misi untuk membantu meningkatkan tahap kemahiran masakan anda. Pada petang Khamis, Ina Garten mengusik peminat dengan catatan Instagram dan Twitter secara rasmi mengumumkan dia sedang menjalankan siri baru untuk Rangkaian Makanan yang dipanggil Cook Like A Pro.

Lihat siaran ini di Instagram

Selamat hari ini penggambaran dengan @lidesylikes untuk siri TV saya yang baru, “Cook Like a Pro” di @foodnetwork !! Berlangsung pada pertengahan Mei; tunggu !! #CookLikeAPro #barefootcontessa

Pos yang dikongsi oleh Ina Garten (@inagarten) pada

Dalam gambar itu, dia berpose dengan Lidey Heuck, yang telah menjadi pembantunya selama hampir empat tahun sekarang – tetapi bukan hanya mengambil kopi dan membuat temu janji. Sepanjang masa ini, Heuck telah mengambil teknik memasak dan membakar dari bosnya, walaupun berkongsinya dalam ruang Delish yang dipanggil “Lidey’s Table,” di mana dia membuat segala-galanya dari aplikasi parti seperti chipotle hummus dan tartgie sayuran untuk gula-gula yang merosakkan, seperti malt masin sos caramel dan kulit popcorn bercuti.

Lidey's Table Holiday Popcorn Bark Tray

Lidey Heuck

Ia tidak jelas sama ada Heuck akan menjadi bintang dalam pameran itu – berita ini begitu segar sehingga Rangkaian Makanan belum mengulas mengenainya, IMDB masih belum membuat halaman untuknya, dan pasukan Garten belum kembali permintaan akhbar (mungkin diberikan kegilaan media yang meletus selepas jawatannya terus hidup). Dari bunyi jawatan, dia mungkin akan muncul dalam sekurang-kurangnya satu episod, yang mana akan masuk akal: Betapa lebih baik untuk membuktikan bahawa anda boleh mengajar seseorang untuk memasak seperti pro daripada mengarahkan dan menonton seseorang belajar dari tuannya sendiri?

Lagipun, jawatan tersebut menunjukkan dua kek coklat yang bersalut ganache dengan corak chevron putih pada mereka, menunjukkan demo memasak berdampingan. “Telah melakukan penggambaran letupan dengan Ina hari ini dan terpaksa bekerja dengan kemahiran chevron saya!” Heuck memaparkan foto identiknya, yang jatuh di Instagram dua jam selepas Garten.

Masa choreographed ini mengingatkan kita kepada kawan berpengalaman tinggi Garten: Taylor Swift, yang telah mengetahui dengan teliti mengedarkan berita di seluruh media sosial – walaupun menganjurkan sesi mendengar dengan peminat dan menyusun drop-off hadiah rahsia, yang membina buzz. Kedua-duanya telah dimasak bersama sebelum ini, dan sementara kita tidak mempunyai sebab untuk mempercayai mereka akan menyatukan semula untuk episod, kita hanya boleh menyeberang jari dan harapan kita. Kerana kolaborasi itu mungkin hanya menyebabkan asap untuk mengusir dari TV anda dan menutup internet secara berkesan – sekurang-kurangnya sudut makanan dan pop muzik – untuk hari yang baik atau dua.

Garten menggoda kami dengan kek ganache ini sebelum, sebagai Orang dicatatkan. Dia berkongsi teknik di Instagram sebulan yang lalu, menjelaskan bahawa apa yang perlu anda lakukan adalah paip beberapa baris icing putih, kemudian seretkan tusuk gigi melalui mereka, mencipta corak chevron:

Lihat siaran ini di Instagram

Chocolate Ganache Cake dengan hiasan chevron – kelihatan profesional tetapi dengan sedikit amalan itu sangat mudah !! #BCParties (resipi adalah di barefootcontessa.com!)

Pos yang dikongsi oleh Ina Garten (@inagarten) pada

Konsep ini seolah-olah mengikuti trend chef yang membezakan diri mereka dari gelombang video resep di luar sana, berputar untuk memberi tumpuan kepada menguasai teknik profesional, dan bukannya menyerlahkan gaya memasak tertentu (lihat: Gordon Ramsay’s Kelas induk, Jamie Oliver’s FoodTube). Sekiranya nama itu terdengar biasa, mungkin kerana episod 2011 Barefoot Contessa mempunyai tajuk yang sama, menurut IMDB.

Cook Like A Pro dijadualkan pada pertengahan Mei, walaupun tarikh dan masa yang tepat belum diturunkan. Kami akan mengemas kini pos ini semasa kami mempelajari lebih lanjut.

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...