Giada De Laurentiis Mengikuti Pembersihan Pasta Ini Apabila Dietnya Diambil Daripada Kawalan

Ternyata, Giada de Laurentiis meraikan cuti sama seperti yang lain: dengan “banyak prosecco dan gula putih.” Dan kemudian, sama seperti yang lain, dia bertekad untuk menjadikannya sekitar 1 Januari. Dalam tweet terkini, de Laurentiis mendedahkan apa yang dia makan untuk melakukan pembersihan mini. Sebelum perkataan itu terputus, pertimbangkan ini: Pembersihan De Laurentiis termasuk pasta.

De Laurentiis merujuk kepada penyetelannya selama seminggu sebagai “pembersihan yang teramat bersih yang pernah anda lakukan,” dan ketika itu dia pergi untuk memulakan tahun baru, dia melengkapkannya beberapa kali setiap tahun. Kurangkan konotasi jus hijau yang paling bersih. Ini memberi tumpuan kepada makan keseluruhan makanan – sayuran, ikan, lemak yang sihat – dan menumbuk yang tidak sihat atau mungkin alergen, seperti tenusu, alkohol, dan gula halus.

gambar

Sean Zanni

Seperti mana-mana chef yang bernilai garamnya, de Laurentiis tidak hanya mencadangkan salad. Di laman web beliau, dia mempunyai segelintir resipi yang terlalu baik untuk menjadi baik untuk anda. Ada coklat mousse (dengan alpukat yang sihat hati bercampur) dan – apa yang anda sedang menunggu – spaghetti. De Laurentiis mengesyorkan mi gandum dengan banyak sayur-sayuran, tetapi datang dari satu-satunya wanita di Amerika yang mengganggu spaghetti dengan cara yang sepatutnya, ia pasti lazat. Dia mendapat pilihan pasta lain dalam resipi yang dibuatnya untuk pembersihan tahun lepas: pasta beras perang, dengan saus cabe seperti alfredo.

Jika ini adalah apa yang diet seperti pada tahun 2018, tahun itu sudah melihat.

Ikuti Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.

Loading...