Gordon Ramsay Dapat Saman … Lagi

gambar

Frazer Harrison melalui Getty Images

Gordon Ramsay dikenali kerana rasa panasnya di dapur berkat rancangan Fox yang terkenal Dapur neraka dan Nightmares Kitchen. Tetapi dalam beberapa tahun kebelakangan ini, dia juga mendapat nama untuk dirinya sebagai pengacau undang-undang.

Menurut Pemakan, Ramsay kini terjebak dalam tuntutan $ 10 juta dengan rakan restoran bekasnya Rowen Seibel setelah kegagalan restoran L.A-area Fat Cow. Dalam kes klasik dia berkata, dia berkata, Seibel pada mulanya mendakwa bahawa Ramsay memanipulasi “masalah tanda dagangan” untuk memaksa keluar Seibel dari pengurusan restoran. Sebagai tindak balas, Ramsay melepaskan diri di Seibel, mendakwa bahawa dia memandu restoran itu ke dalam tanah dengan ketidakcekapan pengurusan kasar.

Sekarang, ada pihak ketiga yang menambah bahan api ke api perundangan. Bekas tuan tanah Fat Cow pada asalnya akan mendakwa Ramsay untuk $ 6 juta kerana melanggar kontrak kontrak $ 52,000 / bulan mereka. Tidak mengejutkan, Ramsay, pada gilirannya, menyalahkan Seibel kerana salah urus dalam tuntutan itu juga.

Adakah anda mengasihani Ramsay, atau adakah anda mengira dia telah membuat katilnya sendiri??

Dapatkan lebih banyak kandungan makanan yang hebat pada Delish:

Cari resipi yang sempurna dari laman web kami Cari berita makanan terkini Dapatkan buku resipi untuk menyimpan hidangan kegemaran anda Daftar untuk surat berita percuma kami Semak kami di Facebook, Pinterest, dan Twitter

BERKAITAN:

Jangan Keringkan: Salad Mentega Sejuk untuk Hari Panas Panas

Smoothies Hijau yang Akan Fool Keluarga Seluruh

9 pencuci mulut yang cantik

Loading...