Inilah Di Mana Untuk Cari Semua Restoran Guy Fieri

Anda tidak pernah jauh dari salah satu restoran Guy Fieri, sama ada anda berada di A.S., di luar negara, atau melintasi laut terbuka.


Amerika Syarikat

Connecticut

Lihat siaran ini di Instagram

Apabila ragu-ragu, nacho keluar. ������ #GuysFoxwoods

Satu jawatan yang dikongsi oleh Foxwoods Kitchen dari Guy Fieri (@guysfoxwoods) pada

Dapur dan Bar Foxwoods Guy Fieri, Ledyard

Semua klasik Fieri ada di sini: burger, sampah boleh nachos, dan pencuci mulut epik.

Florida

The Kitchen and Bar Villages Guy Fieri, The Villages

Jangan ketinggalan bahagian Flavortown Finale pada menu. Empat pencuci mulut di atasnya adalah gila-gila.

Kentucky

Smokehouse Guy Fieri Louisville, Louisville

Pos ini terletak di jalan yang mudah dilalui di Louisville. Platters barbeku dipenuhi dengan segala-galanya yang terbaik Fieri, termasuk umpukan, rusuk ganti, babi yang menarik, sosis, dan ayam.

Maryland

Baltimore Kitchen and Bar Guy Fieri, Baltimore

Apabila anda selesai bermain slot di Kasino Horseshoe, datang ke sini. Sekiranya anda berhenti di antara 3 p.m. dan 6 p.m. pada hari kerja, sayap, slider, udang goreng, kentang goreng, dan nachos semuanya ditandakan hingga $ 8.

Nevada

Lihat siaran ini di Instagram

Malam jenis taco. ��ekatan��

Satu jawatan yang dikongsi oleh Rio Las Vegas (@riovegas) pada

El Burro Borracho, Las Vegas

Pilihan tequila di sini lebih banyak daripada yang taco, tetapi tidak akan mengecewakan. Di antara banyak hidangan Mexico, ada burger pasangan juga – kerana, duh, ini adalah sendi Fieri.

Vegas Kitchen and Bar Guy Fieri, Las Vegas

Apabila di Vegas, pesanan Vegas Fries. Hidangan itu dipaparkan pada Diners, Drive-Ins, dan Dives, dan keraguan kentang keriting datang di atas dengan perasa kerbau, keju biru runtuh, dan mencelupkan sos.

Jersi baru

Chophouse Guy Fieri, Atlantic City

Sekiranya art deco, gerai merah dan mod, permaidani geometrik adalah sebarang petunjuk, ini adalah penjelmaan yang lebih rancak di kawasan-kawasan berat daging Fieri. Terdapat pilihan melayari dan turf dan menu menu pre-fixe $ 39.

Lelaki Bar-B-Que Bersama, Atlantic City

Anda tidak boleh mendapatkan anjing panas biasa di sini; mereka semua Fieri-fied. Satu teratas dengan kacang asap, yang lain dengan mac dan chese, dan berpakaian seperti nachos.

Lihat siaran ini di Instagram

Double Down BLT �� # bacon #blt #doubledown #foodiesofinstagram #ac #doac #instafood #instagood #instaeats #EEEEEATS #foodie #foodiegram #brunch #instadaily #bigbites #baconlettucetomato #tannertakeout #bmoneyeats #guyssammichjoint

Pos yang dikongsi oleh ��Tanner Takeout (@tannertakeout) pada

Lelaki Sammich Bersama, Atlantic City

Semua 14 sandwic di menu adalah sama sekali berbeza. Kebanyakannya dibungkus dengan daging, tetapi ada pilihan salad tuna dan bahkan sesuatu vegan!

Pennsylvania

Mt. Guy Fieri Pocono Kitchen, Mt. Pocono

Terdapat muzik secara langsung di sini – setiap petang Jumaat bermula pukul 10 pagi.

Philly Kitchen and Bar Guy Fieri, Chester

Fieri menghidangkan dua versi cheesesteak Philly di sini. Satu adalah tulang rusuk utama tradisional, dihiasi dengan bawang, dan provolone cair – dan satu adalah “Jalan Guy”: semuanya ditambah tradisional, SMC (keju super melty) dan poblanos hangus.

Virginia

Smetehouse Guy Fieri Norfolk, Norfolk

Anda harus mendapatkan sandwic atau burger, jika hanya untuk keadaan goreng. Fieri melayani semua mereka dengan tiga jenis kentang yang berbeza.


Antarabangsa

Carnival Cruise Line

Lihat siaran ini di Instagram

�� Guys B U R G E R by the Sea! �� #guyfieri #guyfierionboard #foodnetwork #pinacolada #mangomania #marjfoodieadventures #cruiselife #guysburgerjoint

Jawatan yang dikongsi oleh bflymarj (@flymarj) pada

Gabungan Burger Guy

Fieri menawarkan burger dibuat untuk 17 buah kapal yang berbeza.

Guy’s Babi dan Anchor Bar-B-Que Smokehouse

Anda boleh menemui tempat ini di atas kapal empat karnival: Breeze, Dream, Magic, Vista. Menu adalah isyarat klasik, dengan hanya empat daging, empat sos campuran dan sepadan, dan lima sisi.

Mexico

American Kitchen and Bar Cancún Guy Fieri, Cancún

Jika anda OD pada Tacos semasa lawatan Mexico anda, muat naik ke burger dan kentang goreng di tempat lapangan terbang ini sebelum anda menaiki rumah penerbangan anda.

Playa Del Carmen Kitchen and Bar di Guy Fieri, Playa Del Carmen

Jadi anda di sini untuk berehat musim bunga? Hebat. Terdapat sembilan koktel khas dan empat pukulan unik, ditambah grub berminyak untuk mencuci semuanya.

Afrika Selatan

Guy’s South Africa Kitchen and Bar, Menlyn

Seseorang terpaksa melakukannya: Fieri memperkenalkan freakshakes ke Afrika Selatan. Anda boleh mendapatkan dua jenis yang berbeza di sini, Caramel Bacon dan Strawberry Oreo.

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...