Lovers Breakfast Akan Freak Over Ini Cupcakes

Para saintis mengatakan sarapan pagi adalah hidangan yang paling penting pada hari ini, dan kami sepenuhnya bersetuju, walaupun mungkin kerana sebab-sebab yang berbeza. Pasti, ia menyerang metabolisma anda dan blah blah Blah, tetapi mari kita memberi tumpuan kepada bahagian yang terbaik: Semua hidangan pagi terbaik ditenggelamkan dalam sirap maple dan disajikan dengan sampingan bacon. Kita boleh memakannya untuk makan tengahari dan makan malam juga-dan sekarang tukang roti genius di Caked Up Café di New City, NY, membuat kes untuk sarapan untuk pencuci mulut.

Lempeng dan kuih daging mereka telah menjadi salah satu penjual paling terkenal dari kedai roti sejak hari pertama. “Kami perlu memilikinya setiap hari!” kata pemilik Denise Byrnes. Para tukang roti bermula dengan adunan mangkuk cupcake maple (yang, apabila dibakar, rasanya seperti pancake yang paling keren yang pernah anda miliki) dan mengatasinya dengan buttercream vanilla. Seterusnya datang bacon dan panekuk: Dalam lelaran semasa, bacon dimasak dan runtuh dan pancake dituangkan saiz perak perak, tetapi Denise dan pasukannya pada awalnya hanya menyekat seluruh jalur daging di atas frosting dan memotong bersaiz bersaiz pancake daripada keseluruhannya. Menurut Denise, “Ini adalah yang terbaik ia kelihatan.” Dan kami membayangkan ia adalah yang terbaik yang pernah dirasai, kerana anda mendapat bacon dan pancake dalam setiap gigitan.

Sarapan pagi Cupcake

John Komar

Sudah tentu, tidak ada stack-pendek atau tinggi-akan lengkap tanpa tepuk mentega dan sirap berat sirap, dan itulah cara cupcake selesai. Kita akan marah kita tidak datang dengan idea untuk cupcakes sarapan pagi kita … jika kita tidak terlalu sibuk mengisi muka kita dengan mereka.

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...