Panduan Boy-12-Old-Old New York City Restaurant Guide

Pines Picks

PinesPicks.com

Walaupun budak lelaki berusia 12 tahun purata boleh didapati bermain permainan video dan melepak dengan rakan-rakan, David Pines menghabiskan masa-masa beliau sedikit berbeza. Apa yang dilakukan Pines dalam masa luangnya? Dia meninjau restoran-restoran yang berlainan di sekitar New York City. Sekarang Pines telah menerbitkan panduan restoran untuk anak-anak yang dipanggil, Pilihan Pain: Panduan Kanak-kanak untuk Perkara-perkara Terbaik untuk Makan dan Minum di New York City.

Menurut Berita New York Daily, Pines mula menulis panduan restorannya setelah menyedari bahawa terdapat banyak panduan yang memerintahkan orang untuk pergi ke restoran tertentu, tetapi tidak ada yang membantu mereka mencari versi makanan terbaik. “Jika saya mahukan keju panggang, saya ingin tahu pergi ke Kedai Melt dan bukan hanya beberapa tempat rawak,” kata grader keenam.

Lebih Dari Delish: Top Chef Kids di Kitchen

Di samping mencari keistimewaan peribadinya di dunia makanan, Pines dengan bijak menunjukkan kelemahan makanan makanan dewasa. Dia menjelaskan, “Orang dewasa membuat terlalu banyak pertimbangan berdasarkan penampilan restoran-restoran. Mereka gila kerana cermin mata tidak ada di sana ketika mereka berjalan masuk Saya suka, siapa yang peduli? Dengan minda terbuka dan perut kosong, Pines meyakinkan orang tua dan datuk neneknya untuk membawanya ke apa yang digambarkan sebagai “pemburuan makanan.” Pines akan mencatatkan nota pada pad di bawah meja sambil mencuba makanan.

Walaupun Pines menulis panduan restoran untuk anak-anak, metodologinya agak matang. Pines memberitahu Berita New York Daily bahawa dia cuba untuk makan jenis makanan yang sama supaya dia dapat merasai perbezaannya. “Kebanyakan masa adalah jelas yang lebih baik jika anda makan mereka pada masa yang sama,” katanya.

Pines juga mahu meletakkan khabar angin untuk berehat bahawa ibu bapanya menulis panduan restoran untuknya. Walaupun proses penulisannya sukar untuknya, Pines memperluaskan kosa kata beliau dan meningkatkan kemahiran menulisnya. Sebagai contoh, dia belajar untuk menggunakan kata-kata seperti “seram” atau “lapang” dan bukannya mengulangi perkataan “cahaya” untuk menerangkan makanan yang dia makan.

Lebih Dari Delish: Resipi Popular untuk Kanak-kanak

Suara Kampung melaporkan bahawa penulisan grader keenam adalah menarik. Dalam kajiannya mengenai kentang goreng di Pommes Frites di New York City, Pines menulis, “kentang goreng keluar sangat panas dan mempunyai masalah yang sempurna: anda tidak akan mahu berhenti makan. Anda benar-benar mendapat masalah dan kemudian gigi anda kelembutan goreng Perancis dan YUMMMMMM! “

Bersedia untuk melihat lebih banyak Pines pada masa akan datang – makanan tengah sekolah tengah berharap untuk mengemaskini buku beliau setiap tahun. “Suatu hari saya mahu ia menjadi seperti salah satu panduan makanan utama,” katanya Pines Picks. Panduan restorannya boleh didapati di PinesPicks.com dan Amazon.

Loading...