Pastry New Cake Boss adalah Oreogasmic

Apabila Cake Boss Buddy Valastro dan orang kanan dan tukang masaknya Joe Faugno mengunci diri mereka di dapur selama dua hari, anda tahu mereka akan keluar dari sana dengan sesuatu yang baik. Baru-baru ini, sesuatu yang baik adalah pastri Itali tradisional yang dikenal di Amerika sebagai ekor udang galah (atau sfogliatelle, jika anda cuba untuk semester semester di luar negara di Florence untuk semua itu bernilai) disumbat dengan cookies dan krim mengisi dan drizzled dengan glaze dan hancur Oreos.

gambar

Jonathan Boulton

Buddy dan bakersinya mengecewakan rasa lain termasuk limau, strawberi, cip coklat dan adonan kue sebelum melancarkan cookies dan krim satu dalam 16 (dan mengira!) Carlo’s Bakery di sekitar dunia-dan kami mempunyai sepupu Buddy Frankie Amato untuk mengucapkan terima kasih atasnya : “Dia sentiasa berjalan dengan ekor lobster yang dipenuhi dengan krim yang berbeza,” kata Joe.

Ekor lobster tradisional datang penuh dengan krim kosong, dan kerang pastri serpihan mengambil masa tiga hari untuk membuat. Proses ini membosankan-ada pencampuran dan penggulungan, kemudian meregangkan dan meluncur, dan memotong dan mengisi – sebab itulah kami ingin meninggalkannya untuk kebaikan dan hanya menikmati hasil yang manis.

gambar

Jonathan Boulton

Seterusnya, kumpulan itu akan cuba mengatasi versi yang lazat, mungkin pizza atau ham dan keju. Tetapi sehingga mereka mengunci pintu dapur dan membuang kunci selama dua hari lagi, kami akan lakukan dengan Oreo. Kami kuki yang sukar seperti itu.

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...