Perempuan Perintis Saham Rahsia Kepada Perkawinannya yang Selamat, 21 Tahun

Peminat Ree Drummond tahu bahawa dia memanjakan apa sahaja dan segala-galanya: enchiladas, Basset Hounds, matahari terbenam yang indah. Tetapi ada satu perkara yang dia cenderung untuk bercakap tentang tanpa henti, dan ia agak sungguh freakin ‘comel. Wanita Perintis itu seperti emoji mata hati yang dipersonifikasikan apabila dia bercakap tentang suaminya, yang dia panggil Marlboro Man, sayangku saya, Ladd (nama sebenarnya) – senarai itu berlangsung. Dia menulis tentang bagaimana mereka bertemu dan beberapa bulan pertama mereka bertarikh dalam bukunya, tetapi dalam temu bual baru-baru ini Orang, dia tertumpah mengapa mereka masih bersama selepas semua tahun ini.

Rupa-rupanya, cara untuk jantung lelaki itu bukan perutnya; itu jari kakinya. “Kami sentiasa menyentuh kaki pada waktu malam,” katanya. “Sekalipun salah seorang dari kami agak kecewa, atau jika seseorang tidak merasakannya … jika kaki kami menyentuh, saya selalu tahu, ‘Baiklah, itu semua baik,'” Drummond berkata. Kini, apabila anda mahu merasakan perkara yang baik: “Saya juga sangat tertarik pada suami saya pada usia 48 tahun, yang saya fikir agak keren,” kata Drummond, mungkin kerana kecewa terhadap empat anaknya. “Dia hanya mendapat bisep ini … dan jika saya melihatnya di atas kuda, semuanya sudah berakhir.”

Lihat siaran ini di Instagram

Cricket yang kuat dan berterusan membuat kami bangun pada pukul 3 pagi pagi ini untuk mengucapkan selamat ulang tahun kami. Atau mungkin dia hanya mahu kami membiarkan dia keluar dari pintu ribut kami di mana dia terperangkap, yang kami lakukan. Saya yakin terdapat simbolisme di sana, tetapi saya terlalu penat untuk menguraikannya. Bagaimanapun, saya mahu berkongsi beberapa gambar Ladd dan saya hari ini. 21 tahun pada 21! Terdapat simbolisme di sana juga, saya yakin, tetapi sekali lagi — hanya kriket tahu apa itu. Saya suka Ladd, walaupun. Dan itulah yang saya perlu tahu.❤️

Satu jawatan yang dikongsi oleh Ree Drummond – Pioneer Woman (@thepioneerwoman) pada

Bagi pengaruh Ladd di blog Wanita Pioneer, dia lebih daripada sekadar seorang lelaki dalam bab yang boleh dibaca oleh para pembaca. “Dia sangat suami dan bapa moden,” kata Drummond mengenai keinginan suaminya untuk menahan benteng itu ketika dia sedang dalam lawatan buku dan acara akhbar selama berminggu-minggu pada satu masa. “Apabila saya memulakan blog saya pada tahun 2006, Ladd adalah satu-satunya yang benar-benar memahami apa yang saya lakukan, mungkin sebelum saya memahami apa yang saya lakukan,” katanya. Orang. “Dia tidak cerdas teknologi, tetapi dia baru saja mendapatnya, dan dia benar-benar berada di dalamnya.”

Mahu mengelakkan lebih banyak lagi? Baca bagaimana cerita cinta mereka bermula.

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.