Petua dari Pengarang Buku Cookie Ellie Krieger

gambar

Dalam buku terbaru Ellie Krieger, So Easy: Luscious, Resipi Sihat untuk Setiap Makan Minggu, tuan rumah Rangkaian Makanan termasuk resipi resipi dekaden, mengagumkan, harian yang kedua-duanya “lazat dan boleh dilakukan.”

Kami meminta Krieger untuk membiarkan kami menjalani falsafah makanan sihatnya. Berikut adalah lima petua teratas untuk makan (dan memasak) yang semua orang tahu:

“Pertama sekali, jangan fikir apa-apa atau apa-apa, salah satu kesilapan terbesar yang kita buat semakin melampau, mantra saya tidak ada makanan yang tidak pernah ada, saya lihat makanan seperti biasanya, kadang-kadang, dan jarang ‘. [Makanan ‘biasanya’ adalah buah-buahan dan sayur-sayuran, protein tanpa lemak, kacang, benih, kacang-kacangan, minyak sihat dan susu rendah lemak. Jika itulah yang anda makan, anda boleh benar-benar taburkan apa sahaja, tanpa merasa bersalah.

“Mulakan hari dengan sarapan pagi yang baik! Penyelidikan menunjukkan bahawa orang yang makan sarapan pagi menurunkan berat badan dan menjauhkan diri, dan ia membantu otak kita untuk bekerja dengan lebih baik..

“Saya selalu berkata: Berfikir tentang mendapatkan warna dalam setiap hidangan atau makanan ringan. Jika anda akan berebut telur, tambahkan tomato cincang, yang meningkatkan rasa, keseronokan dan nutrisi anda.

“Satu lagi strategi utama adalah makanan yang sihat di hujung jari anda Anda makan apa yang anda beli, di mana keputusan dibuat bermula Pastikan anda mempunyai makanan tertentu seperti tomato tin, kacang tin, udang beku, sayur-sayuran, bijirin kering seperti quinoa, pasta, bulgur, beras dan gunakannya sebagai asas anda Jika anda mempunyai asas tertentu dari pantri, anda boleh membuat pasta bijirin dengan tomato dan udang walaupun anda tidak mempunyai peluang untuk pergi ke kedai. tekanan daripada merancang makan.

“Kami secara automatik berfikir jika ia mudah, ia tidak baik untuk anda, tetapi tidak. [Sebagai contoh] poket beras perang yang tidak dapat dipasarkan yang boleh anda pasang dalam gelombang mikro.

Sekarang dapatkannya! Masak salah satu daripada Ellie Krieger Begitu mudah resipi malam ini.

Udang Bawang Putih-Basil

Ellie berkata: “Ia sihat mudah, cepat, dan nikmat. Memutuskan semuanya dalam mangkuk.”

Chipotle Orange-Glazed Pork Chops

Ellie berkata: “Dengan hanya tiga ramuan kuat, anda mendapat banyak rasa.”

Kluster Cherry-Almond-Chocolate

Ellie berkata: “Anda boleh menyimpan semua ini di pantri anda, apabila anda menggabungkannya bersama, mereka mengangkut.”

Loading...