Recap Episod: Guyisme Terbaik Minggu Ini

gambar

Guy Fieri, tuan rumah “Diners, Drive-Ins dan Dives,” dikenali banyak untuk rambut pirang berambut perang dan gaya rockabilly beliau kerana dia adalah “Guyisms”, frasa yang sorta masuk akal, tetapi kebanyakannya membuat anda tertanya-tanya, ” Apa maksudnya? “

Guy penuh dengan Guyism pada episod minggu ini, bertajuk, “Doin ‘Thing Sendiri.” Di sini, kegemaran peribadi saya:

1. Setelah berjalan ke Star Taqueria di Salt Lake City, Utah, Guy berkata, “Saya rasa saya berjalan ke pesta.” Kemudian dia memandang ke kamera dan berkata, “Anda mengharapkan rujukan ‘Town Flavour’, saya tahu awak ada.”

2. Selepas makan taco, dia bertanya, “Kenapa juga mempunyai tortilla? Kenapa tidak anda hanya berkhidmat di kasut saya … atau di dalam saku saya?”

3. Pelanggan kemudian bertanya kepada Guy jika dia mahu menggigit hidangannya, dan Guy menjawab, “Tidak, saya memandu.”

4. Di Cafe Modern di Minneapolis, Guy berada dalam suasana yang mengancam. Setelah mencuba chef Philip Beck, burger domba, dia berkata kepadanya, “Jika kali berikutnya saya masuk ke bandar dan anda tidak mempunyai menu ini saya akan memburu anda.” Mudah, budak lelaki.

5. Di dapur mereka, Guy juga menjadi reflektif tentang sifat bahasa Inggeris ketika ditanya (dirinya), “Adakah molassey bahkan sebuah kata?”

6. Kemudian, sambil memakan sayap ayam mereka, Guy menjilat jari-jarinya dan berkata, “Saya membersihkan diri seperti kucing.”

7. Seterusnya berhenti: Brew Burger Omaha, seorang deli Yahudi-dengan burger! Semasa membantu pemilik Yves Menard membuat air garam, Guy berkata, “Itu bukan pukulan buah tarian peringkat kelapan.”

8. Semasa memeriksa roti rai buatan sendiri, Guy memegang sebilah kamera dan berkata, “Hidupkan Smell-o-Vision anda.”

Loading...