Sebelum Anda Boleh Makan Dessert Yang Insan ini, Anda Telah Dapat Menonton Ia Membakar

Segala-galanya di menu di Barton G. sepertinya ia secara ajaib muncul dari a Fantasia-bermimpi-Willy-Wonka-meets-Dream-Alice-in-Wonderland. Tiada apa yang kelihatannya – dan semuanya lebih hebat daripada yang anda boleh bayangkan.

Selama bertahun-tahun, Let Them Eat Cake – rambut permata kapas dua kaki kaki tinggi restoran, yang disusun dengan garis pencuci mulut bersaiz besar – telah menjadi tempat pencuci mulut terbaik di kedua-dua lokasi Los Angeles dan Miami. Tetapi baru-baru ini, hidangan baru mengancam untuk mencuri tahta Marie Antoinette. Ia dipanggil Dolla Dolla Bills Y’all, dan ia sama-sama sebegitu nakal seperti namanya.

Dolla Dolla Bills Y'all

Media Digital Hearst

Ia adalah penyokong pasti, berkhidmat dengan latar belakang Benjamin yang rusak, peti besi kecil, bar emas, dan syiling emas, tetapi harta sebenar adalah hidangan utama: Tart besar-besaran dengan kerak kerut graham, gundukan coklat ganache, putaran dulce de leche, dan lapisan atas meringue marshmallow-y. Seluruhnya ditutupi dengan cangkang coklat putih keemasan, sehingga kelihatan seperti batu bata emas yang besar, dan ia dihidangkan dengan sisi cokelat mousse dan kulit cokelat yang dipenuhi dengan emas “nuggets” yang renyah, seperti bar Crunch.

Dolla Dolla Bills Y'all

Media Digital Hearst

Ia seperti mengambil Goldmember pada s’mores; jenis terapi atas atas untuk Instagram (dan oh, adakah Instagrammed seperti gila).

Setengah keseronokan memerintahkannya adalah bagaimana ia disampaikan kepada anda: Pelayan itu mempunyai apron – selalunya Hello Kitty, kata tukang masak chef Julian Belon – dan topeng tukang las, menggunakan obor pukulan untuk mencairkan bar emas dan bersulang meringue betul di hadapan awak.

Dolla Dolla Bills Y'all

Media Digital Hearst

“Apabila orang melihat seseorang membakar pencuci mulut dengan topeng itu, mereka seperti, ‘biarkan saya mendapatkan apa yang dia ada – saya perlu mencuba itu,'” ketawa Belon. “Sebaik sahaja anda bau yang membakar marshmallow, ia membuatkan anda mahu berkhemah.”

Ia juga boleh merosakkan perkhemahan untuk anda: Sebaik sahaja anda mempunyai tisu s’mores bersaiz lengan yang dibakar di tengah, marshmallow lama biasa pada kayu kelihatan sedikit humdrum.

PIN IT UNTUK SELURUH DUNIA:

Dolla Dolla Bills Y'all

Media Digital Hearst

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...