Segala yang Kita Ketahui Tentang Kehidupan Cinta Bobby Flay

gambar

Getty ImagesNicholas Hunt

Selepas mengetahui bintang melalui buku masakan dan rancangan Rangkaian Makanan, salah satu soalan yang paling biasa kita lihat dari pembaca ialah: Siapa dia bertarikh? Diikuti, adakah dia berkahwin? Inilah jawapan yang anda inginkan dengan teliti.

gambar

Getty ImagesPaul Andrew Hawthorne
Bobby Flay berkahwin ketika dia berusia 26 tahun.

Flay dan Debra Ponzek – seorang chef bersama dan isteri pertama Flay – bertemu dengan acara amal makan-On-Wheels. Mereka menukar sumpah pada 11 Mei 1991, kurang dari satu tahun kemudian, di ruang makan NYC klasik, The Rainbow Room.

gambar

Getty ImagesVictor Spinelli
Pasangan itu bertanding untuk anugerah yang sangat besar.

Anugerah James Beard adalah salah satu pencapaian yang hebat untuk seorang chef, dan pada tahun 1992, kedua-dua Flay dan Ponzek dicalonkan untuk Chef Rising Star. Flay cuba melepaskan diri, tetapi yayasan itu tidak membiarkannya, dan Ponzek akhirnya menang. Tahun depan, Flay dicalonkan semula – dan Ponzek membentangkannya apabila dia menang.

gambar

Larry Marano
Flay dan Ponzek berpisah.

Pasangan ini bercerai pada tahun 1993, selepas dua tahun perkahwinan.

Bobby Flay

Slaven Vlasic
Flay mendapati cinta pada rancangan TV.

Flay bertemu dengan Kate Connelly pada bulan Januari 1994, ketika dia muncul di pameran Rangkaian Makanannya. Mereka berkahwin pada 1 Oktober 1995. Menurut New York Times, pelakon itu memulakan pernikahan dengan, “Ini akan pendek dan manis, tidak seperti pacaran mereka, yang pendek dan panas.”

gambar

Getty ImagesMatthew Eisman
Mereka mempunyai anak perempuan bernama Sophie.

Connelly mempunyai seorang anak lelaki dari perkahwinan sebelumnya, tetapi bersama-sama, dia dan Flay mempunyai seorang anak perempuan, Sophie. Beliau dilahirkan pada 16 April 1996.

gambar

Getty ImagesGary Gershoff
Flay bercerai untuk kali kedua.

Dia dan Connelly dipisahkan pada tahun 1998, dan mereka bercerai tidak lama kemudian.

gambar

Getty ImagesDaniel Zuchnik
Flay ditubuhkan pada tarikh buta dengan aktres Stephanie March.

Anda mungkin mengenali beliau: Mac telah menjadi siri biasa Undang-undang dan Perintah: SVU dari tahun 2000 hingga 2012. Ketika karier TVnya berlepas, dia dan Flay bertemu. Tarikh pertama mereka adalah di Nobu di New York City, dan Mac memberitahu CNN, “Saya tahu ia adalah klise, tetapi saya masih ingat berfikir, oh saya, ini adalah sepanjang hayat saya.”

gambar

Getty ImagesGregory Pace
Flay dan Mac berkahwin.

Flay mencadangkan di gelanggang ais Rockefeller Center pada tahun 2003, dan dia dan Mac telah berkahwin pada 20 Februari 2005.

gambar

Getty ImagesPatrick McMullan
Berita tentang patch kasar keluar.

Flay telah dituduh kehilangan beberapa detik penting. Apabila apendiks Mac meletup, Flay adalah MIA, dan dia didakwa melompat pada ulang tahun ke-10 mereka, menurut Binatang Harian.

gambar

Getty ImagesJason Kempin
Perceraian No. 3 berlaku.

Khabar angin berputar-putar bahawa March menendang Flay keluar rumah. Tiga minggu kemudian, dia memfailkan perceraian pada Mac 2015.

gambar

Getty ImagesJohn Parra
Satu perkara yang didakwa memecah mereka.

Kawan March menyalahkan hubungan Flay yang dikatakan tiga tahun dengan Elyse Tirrell, salah seorang pembantunya, adalah titik pemecahannya. Republikan Flay bertindak balas dengan berkata, “Kami akan terus menahan diri daripada bertindak balas terhadap usaha berterusan oleh pihak-pihak tertentu untuk menyebarkan khabar angin dan sindiran.”

gambar

Getty ImagesNBC NewsWire
Flay dikaitkan dengan hubungan dengan Giada De Laurentiis

Kimia Flay dengan beliau Star Network Food Next cohost membawa orang ramai untuk membuat spekulasi bahawa dia telah berkahwin, tetapi kedua-dua bintang menafikan khabar angin itu. De Laurentiis juga telah dikaitkan dengan bekas Today yang mengetengahkan Matt Lauer, mendorongnya untuk menetapkan rekod terus di kedua-dua bidang: “Persahabatan saya yang lama dengan rakan sekerja saya, Matt Lauer dan Bobby Flay adalah persahabatan yang panjang. “

gambar

Getty ImagesPatrick McMullan
Perkara yang benar-benar kotor, sangat cepat.

Semasa menetap, Mac memanggilnya sebagai persoalan, mendakwa dia memainkan peranan penting dalam pertumbuhan restoran Flay dan dia lebih banyak menerima pendapatannya. Perceraian itu dimuktamadkan pada bulan Julai, hampir lima bulan selepas pemisahan pasangan itu.

gambar

Getty ImagesJames Devaney
Flay bertemu Helene Yorke di pertandingan Knicks.

Kedua-duanya diperkenalkan di mahkamah. Flay sejak itu mempunyai pelakon di acaranya, Pukul Bobby Flay, dan dia meletakkannya seperti ini: “Jadi, saya akan membiarkan anda dalam satu rahsia kecil,” katanya. “Musim lalu, saya pergi ke pertandingan Knicks, dan saya bertemu dengan Helene.

gambar

Getty ImagesBruce Glikas
Flay mempunyai malam penuh PDA dengan teman wanita barunya.

Dia dan Yorke terperanjat dan tertawa di jalan-jalan di New York pada bulan Mac 2016. Kedua-duanya berterusan, dan Yorke pun bermula (dan baru-baru ini dipadam) akaun Instagram yang didedikasikan untuk penaklukan kulinernya dengan Flay yang disebut @thehungriestgirlfriend.

gambar

Getty ImagesMonica Schipper
Flay dan Yorke hanya melepasi tanda dua tahun itu.

Kedua-dua Flay dan Yorke mengambil Instagram untuk ulang tahun pertama mereka, 11 Februari 2017 (anda boleh melihat PDA maya di sini dan dia di sini), tetapi mereka tetap tidak dapat tahun ini.