Spider-Man Caramel Apples Are Every Bit As Captivating As The Blockbuster Movie

Anda fikir tetingkap yang dipaparkan di Marceline’s Confectionary telah menganjurkan pemeriksaan peribadi Spider-Man: Homecoming. Orang-orang telah berhenti mati di trek mereka, kemudian meluncurkannya ke pusat membeli-belah Downtown Disney di Anaheim, California, hanya untuk menangkap tindakan.

Seorang pengawal keselamatan juga menekan wajahnya ke tingkap, hanya untuk melihat lebih dekat.

Spidey pada paparan penuh di sana, tetapi bukan versi Tom Holland. Atau Andrew Garfield. Atau Tobey Maguire. Ia adalah versi Granny Smith.

Spider-Man Apples

Jonathan Boulton

Disneyland bermimpi menghidupkan spider-Man, karamel berkilat coklat, dan ia mendapat semua jenis buzz. Pencuci mulut itu pada mulanya muncul di menu Disney di kedai-kedai manis pilih beberapa tahun yang lalu, tetapi ia membuat kemunculannya sebagai sebahagian daripada promosi Summer Of Heroes taman. Sebagai sebahagian daripada sambutan itu, Disneyland menjual semua jenis merawat bertema Marvel, seperti roti jalapeño yang dikelilingi Groot dan Donir All-American Steve Rogers pasti akan menyukai.

Spider-Man Apples

Jonathan Boulton

Spider-Man Caramel Apple, bagaimanapun, adalah pemutar kepala terbesar. Ia adalah salah satu daripada beberapa buah epal watak-watak kedai manis Disney – Mickey dan Minnie dimasukkan. Setiap orang dicelupkan dalam karamel, kemudian satu lapisan coklat putih, dan ditutupi dengan gula pengamplasan merah sebelum dihiasi dengan mata cokelat putih dan penyaduran coklat. Keputusan akhir adalah sangat menarik – sesetengah orang mendapati sukar untuk digali. Seorang peminat berkata dia memberikannya kepada teman lelakinya apabila epal memulakan kerjayanya, dan dia sangat menyukainya sehingga ia menyimpannya di peti sejuk mereka, tempat ia duduk hingga ke hari ini – tiga tahun kemudian.

Spider-Man Apples

Jonathan Boulton

Sekiranya anda ingin mendapatkan tangan anda untuk merawat ini, anda perlu bertindak pantas: Ia hanya tersedia selagi promosi Summer Of Heroes berlangsung – yang mungkin akan berakhir pada pertengahan September. Selepas itu, anda perlu mencuba tangan anda di Strawberi Spidey ini.

PIN IT UNTUK SELURUH DUNIA:

gambar

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.

Loading...