Spot Wing Terbaik Di Setiap Negeri

gambar

Yelp.com/ Dinosaur Bar-B-Que

Sama ada anda mahukan BBQ, minuman tiki atau sesuatu yang segar dari pasaran petani terdekat, kami sentiasa mencari makanan terbaik di Amerika. Kali ini kami mengenal pasti tempat-tempat di Yelp dengan ulasan sambutan mengenai sayap, dan kemudian menempati peringkat berdasarkan penilaian, penilaian dan banyak lagi untuk membawa anda yang terbaik dalam leher anda Hooters AS dan Buffalo Wild Wings baik-baik saja dan semua, tetapi Kadang-kadang, anda perlu membebaskan diri dari rantai.

gambar

Yelp.com/ Jonathan T.
Alabama

Saw’s Soul Kitchen, Birmingham

Dihidupkan dalam saus merah pedas dan kemudian teratas dalam saus klasik Alabama putih, sayap ini adalah kunci utama.

gambar

Yelp.com/ Michael P.
Alaska

Gigi Moose, Anchorage

Tempat konsert pinggul dan tempat pembuatan bir, gigi Moose mempunyai semua keperluan untuk masa yang baik, termasuk sayap bom yang ditimbun dalam saus Korea yang manis & pedas atau habanero panas & pedas.

gambar

Yelp.com/ Phosyzzle P.
Arizona

Casanova Brothers, Gilbert

The Casanova bros menjadikannya klasik dengan beberapa sayap kerbau tradisional yang menakjubkan. Bonus: Mereka menjual pizza yang hebat dan tambang Itali klasik juga.

gambar

Diberkati oleh The Flying Pasta
Arkansas

Pinggir Terbang, Little Rock

Dewan bir ini mempunyai semua brews terbaik yang boleh diinginkan hati anda ditambah makanan klasik Jerman dan bar, dan – tentu saja – sayap pembunuh dalam kerbau atau saus mojo cajun.

gambar

Yelp.com/ Big Al’s Pizzeria
California

Big Al’s Pizzeria, Maywood

Big Al adalah pilihan yang besar: sayap mereka dibuang ke dalam pelbagai pilihan sos termasuk kerbau, BBQ, lada lemon, manis & pedas, Jamaika, BBQ pedas, dan habanero.

gambar

Yelp.com/ Adam L.
Colorado

Wings & Perkara Grillin, Lone Tree

Seperti namanya, sendi ini adalah semua tentang memanggang. Di sini sayap goreng dalam, panggang sehingga rangup, dan kemudian dibuang dalam satu daripada 12 sos (dan mereka semua bebas gluten). Bagi pemakan petualang, terdapat juga “sayap babi,” AKA tulang dalam daging babi mini yang disediakan seperti penyayap ayam.

gambar

Yelp.com/ Alan Z.
Connecticut

Dew Drop Inn, Derby

Dengan lebih daripada 80 pilihan sos, tidak hairanlah Dew Drop Inn memenangi gelaran Wings Terbaik di Connecticut pada tahun 2016. Pilihan sos adalah bunyi yang gila tetapi benar-benar bernilai mencuba. Yang penting disebutkan ialah cajun maco taco, timun wasabi, bacon mentega parmen, strawberi habanero, bunuh diri (kita bayangkan mereka mati panas?), Dan s’mores.

gambar

Yelp.com/ Kyung P.
Washington DC.

KoChix, Washington

Apa yang lebih baik daripada sayap terinspirasi Korea? Mungkin tidak ada, kecuali mungkin sayap terinspirasi dan murah Korea, dan KoChix memeriksa semua kotak ini.

gambar

Yelp.com/ Kellie D.
Delaware

Anthony’s Coal Fired Pizza, Pike Creek

Bosan dengan sayap goreng? Anthony membuat mereka ketuhar arang panggang dan dihiasi dengan bawang karamel, pada dasarnya mereka mewah (dan lazat) AF.

gambar

Yelp.com/ Crystal H.
Florida

Tikanis, St. Petersburg

Pizza? Semak. Bir kerajinan? Semak. Sayap bom? Semak. Digambarkan di sini adalah sayap jerk Jamaica, tetapi anda juga boleh mendapatkan flappers anda dalam sos panas, madu BBQ, Teriyaki, dan sos parmesan bawang putih.

gambar

Yelp.com/ Michelle A.
Georgia

Treylor Park, Savannah

Selesai dengan kerbau? Bagaimana dengan sayap PB & J? Bayi ini dibuang ke dalam sos kacang / pecan mentega & jelly peach. Gila atau gila baik? Anda menjadi hakim.

gambar

Yelp.com/ Park M.
Hawaii

Jawaiian Ire Jerk Restaurant, Honolulu

Bayi rangup, berair, pedas ini membuktikan Hawaii boleh melakukan sayap Jamaica dengan betul.

gambar

Yelp.com/ Alan L.
Idaho

Bittercreek Alehouse, Boise

Bittercreek mempunyai banyak pilihan poutin dan kentang goreng, tetapi pemenang sebenar pada menu adalah sayap kerbau klasik.

gambar

Yelp.com/ Michelle G.
Illinois

Del Seoul, Chicago

Sayap ayam K-Town ini datang gaya lollipop dan dilemparkan dengan kacang kedelai, cili, dan bawang putih. Adakah mulut anda masih menyiram?

gambar

RJ C.
Indiana

Chatham Tap Restaurant & Pub, Indianapolis

Jika anda mendapati diri anda di Indianapolis, anda perlu mencuba sayap Malaikat Putera Chatham. Dihidupkan dalam sos tandatangan rahsia yang menakjubkan, mereka pasti Indy mesti mempunyai.

gambar

Yelp.com/ Matt M.
Iowa

The Salty Dog Bar & Grill, Majlis Bluffs

Goreng atau panggang? Mengapa tidak kedua-dua? Sayap-sayap di The Dog Salty selalu siap di grill untuk oomph tambahan sedikit. Mereka mempunyai semua sos klasik, tetapi jika anda lebih mencabar, anda mungkin ingin melihat sayap lengan hantu mereka – hati-hati, walaupun, kerana mereka �� .

gambar

Facebook.com/ El Pollo Rey
Kansas

El Pollo Rey, Kansas City

Memandangkan anda tidak perlu membayar dolar atas untuk makanan yang luar biasa, sayap trak makanan dari El Pollo Rey ini tidak hanya luar biasa, mereka juga murah.

gambar

Facebook.com/ Feed Store Mark
Kentucky

Mark’s Feed Store, Louisville

BBQ di sini sangat bagus, tetapi Honeymans Mark’s Famous terkenal (dan tanda dagang) untuk alasan.

gambar

Yelp.com/ Weili Z.
Louisiana

Blue Oak BBQ, New Orleans

Sayap asap di tempat NOLA ini terdapat dalam pelbagai sos kickin, termasuk peternakan rumah, ayam jantan, buffalo inferno, dan kung pao.

gambar

Yelp.com/ Sujin A.
Maine

The Honey Paw, Portland

Sayap-sayap ini disiram dalam sos kelapa kapur-cabai yang akan membawa anda ke Asia Tenggara – tolak tiket kapal terbang yang mahal.

gambar

Yelp.com/ Miyuki L.
Maryland

Penuh Makan & Minuman Kraf, Rockville

Sayap ini mempunyai sedikit perkara untuk semua orang. Pilihan sos termasuk kerbau, thai pedas, teluk lama, atau BBQ.

gambar

Yelp / Kris W.
Massachusetts

B.T.’s Smokehouse, Sturbridge

B.T. menghidangkan ton grub berasap yang kreatif. Kes pada titik: sayap-sayap yang pantas diinspirasi oleh orang-orang yang berbunga jeruk Orange Julius.

gambar

Yelp / Grace D.
Michigan

Syarikat Detroit Wing, Eastpointe

Cuma melihat nombor chipotle madu ini dan cuba untuk tidak mengganggu.

gambar

Yelp.com/ Christy F.
Minnesota

Doolittles Woodfire Grill, Eagan

Doolittles mengepam sayap mereka dalam 14 herba dan rempah-rempah, kemudian memanggang mereka di atas api terbuka untuk memberikan anda sayap yang penuh rasa yang akan kamu rave kira-kira beberapa bulan kemudian (dan cuba untuk menyalin di rumah).

gambar

Yelp.com/ Rob J.
Mississippi

The Manship Wood Fired Kitchen, Jackson

Sayap BBQ asap dengan saus BBQ putih tidak pernah kelihatan lebih menarik (atau terasa lebih baik) daripada yang di The Manship.

gambar

Dengan hormat dari Smokehouse Bogart
Missouri

Bogart’s Smokehouse, St. Louis

Sayap berasap dengan sos seperti Pineapple Express dan sos VooDoo? Ya sila.

gambar

Yelp.com/ Emily D.
Montana

Desperado Sports Tavern, Missoula

Kami tidak dapat membuat cerita sayap dan tidak termasuk bar sukan. Jika anda menuju ke Desperado, pastikan untuk memesan sayap teriyaki pedas. Menurut satu pengulas, bahawa, beberapa kacang tanah, dan PBR adalah semua yang anda perlukan untuk malam epik.

gambar

Yelp.com/ Kurt S.
Nebraska

Oscar, Omaha

Di Oscar, anda tidak boleh memilih sos anda tetapi juga bagaimana sayap anda dimasak. Pilih dari tradisional (goreng kemudian dibuang), buih buih (tradisional + panggang) atau berganda ganda (buffed char + dilambung semula).

gambar

Yelp.com/ Hazel C.
Nevada

Lucky Beaver Bar & Burger, Stateline

Tempat itu boleh dinamakan untuk burgernya tetapi sayapnya juga terkenal. Anda boleh memesan mereka cara-cara klasik (BBQ, pedas, teriyaki, dan lain-lain), tetapi jika anda berada di Lucky Beaver, anda perlu mencuba tanda tangan Beaver Souce. Tidak ada yang mengatakan apa yang ada di dalamnya – hanya orang yang tidak dapat cukup.

gambar

Dengan ihsan Wing Itz
New Hampshire

Wing-Itz, Portsmouth

Bersama ini bukan sahaja mempunyai kerbau, BBQ, gaya Asia, dan sos khusus, mereka mempunyai beberapa pilihan di bawah setiap kategori. Pemakan yang tidak ragu-ragu mungkin mahu mengelak – atau membawa sekumpulan kawan dan mendapatkan segalanya.

Loading...