Teh gula-gula kapas ini adalah Minuman Paling Trendi di SoCal

Minuman bintang Mini Monster seolah-olah seperti berasal dari dadu makanan, dengan tiga trend rawak yang dibuang bersama-sama: Ada kaca berbentuk lampu yang dihidangkan, teh boba itu diisi, dan gula-gula kapas yang mendahului semuanya. Tetapi jika puluhan ribu peminat media sosial Monster ada petunjuk, mereka sepatutnya tidak fikir aksi itu.

Lihat siaran ini di Instagram

pengkomputeran awan ☁️☁️⚡️⚡️

Satu jawatan yang dikongsi oleh Monster Monster (@snowmonsteroc) pada

Kafe Anaheim adalah salah satu cawangan rantaian Salji Monster yang popular di SoCal. Kedua-duanya mengkhususkan diri dalam teh boba di atas. Anda mungkin tahu ia lebih baik sebagai teh gelembung atau teh mutiara, tetapi semuanya sama: susu atau teh yang berbuih dengan buah-buahan yang berbau tapioka bercampur-campur. Di Mini Monster, terdapat tiga ramuan tanda tangan. Mereka semua bermula di kaca lampu dengan pilihan teh – teh Thai, susu kacang almond teh, teh susu melati, susu latte matcha, atau latte susu matcha strawberi – tetapi topping adalah apa yang anda datang untuk.

Lihat siaran ini di Instagram

Kepala di awan ☁️☁️☁️

Satu jawatan yang dikongsi oleh Monster Monster (@snowmonsteroc) pada

Tidak semestinya beberapa dolar tambahan, barista Mini Monster akan memutar gula-gula kapas di leher botol. Ia dipanggil Monster Cloud – versi Rainbow diasaskan dengan Fruity Pebbles, sementara pilihan Api datang dengan taburan tajin pedas pedas.

Tempat itu mendapati tempat yang manis dalam Instagrammers milenium, tetapi para fandom nampaknya tidak tahu batas. Anda boleh menemui lelaki dan anak-anak muda yang memposting pics mereka juga. Ada yang mempunyai hashteg yang lebih baik daripada yang lain.

Rakaman dari Mini Monster dan Lawati Anaheim.

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.

Loading...