The 10 Most Epic Superhero Treats At Disneyland Resort

Groot Bread

Jonathan Boulton

Sekiranya anda menganggap makanan ringan Disneyland tidak dapat dipercaya, tunggu sehingga anda melihat ramuan bertema Marvel yang mereka impikan untuk kempen Summer Of Heroes di Disney California Adventure. Mereka hanya sekitar sehingga pertengahan bulan September, jadi anda tahu apa maksudnya: Avengers, berhimpun!

gambar

Jangan lupa untuk memasukkannya kemudian!

Semak Mereka Keluar

Pengakap senarai kami, kemudian tatal ke atas untuk maklumat lebih lanjut mengenai perawat ini.

gambar

Jonathan Boulton
Donat Berukuran Gamma

Ini hidangan pinggan Croissant Donut yang cukup besar untuk memudar walaupun selera yang paling besar. Bonus: Ia dipenuhi dengan jemur hitam dan hitam currant.

Cari Ia Di: Schmoozies, Adventure California Disney

gambar

Jonathan Boulton
Roti Groot

Orang ramai begitu gila untuk mendapatkan wang yang berbentuk Groot yang Disneyland mempunyai cap yang dibuat dari muka watak untuk bersaing dengan permintaan (sebelum ini, mereka membuat setiap bahagian dengan tangan!). Anda boleh mendapatkannya dengan jelas atau teratas dengan keju dan jalapeños cincang.

Cari Ia Di: Pacific Wharf Café, Disney’s California Adventure

gambar

Jonathan Boulton
Infinity Ade Lavender Lemonade

Lavender yang dikenali untuk membantu orang berehat, yang sesuai untuk apabila anda berada dalam barisan bersebelahan dengan kanak-kanak pendek (“Tetapi saya mahu pergi menaiki nooooow!”) Dan anda menyedari anda masih baik 30 minit dari Penjaga Of The Galaxy: Mission Breakout. Minuman manis datang dengan rim gula yang dilapisi lavender dan ia teratas dengan kiub terang, jadi merapikan merawat anda.

Cari Ia Di: Schmoozies, Adventure California Disney

gambar

Jonathan Boulton
Tacos Berbahaya

Disneyland khas memerintahkan tortilla jagung hijau – mengangguk Penjaga Of The Galaxy‘s Gamora – hanya untuk hidangan ini. Ia dimuatkan dengan daging barbekoa, selada dr kubis, dan salsa pedas, memberikan sepakan yang anda harapkan dari watak sengit.

Cari Ia Di: Knowhere Eats, Disney’s California Adventure

gambar

Jonathan Boulton
Jelas Nachos

Apabila Chef Toby Hollis ditugaskan untuk datang dengan merawat Drax yang patut, watak yang tumpul dan semua-terlalu-literal dalam Penjaga Of The Galaxy, nama hidangan itu tidak ada penglihatan: Jelas Nachos. Dia pergi dengan cip tortilla ungu dan saus keju lada merah oren dan crototle chipotle, sebagai keluhan kepada kulit dan tato kulit violet Drax. Hidangan ini dihiasi dengan ayam dan bawang merah yang dicincang juga, mengimbangi sos pedas-ish.

Cari Ia Di: Knowhere Eats, Disney’s California Adventure

gambar

Jonathan Boulton
Spider Venom Shave Ice

Bifrostie menawarkan enam jenis ais pencukur, semuanya dengan sentuhan buku komik, tetapi setakat ini, kegemaran kami adalah ode kepada Spidey. Ia separuh biru raspberi, setengah ceri, dan berselaput dalam susu pekat manis di atas, yang menghasilkan salutan yang memuaskan.

Cari Ia Di: Bifrostie, Disney’s California Adventure

gambar

Jonathan Boulton
Piala Puding Sedap

Jika anda fikir Baby Groot tidak dapat dinafikan, tunggu saja sehingga anda mendapatkan tangan anda pada perkara kecil ini. Ia berlapis dengan puding coklat, krim disebat, dan Oreos hancur, dan ia dihiasi dengan trio corong kue goreng untuk mencelupkan. Anda akan mengharapkan ia datang dalam skala besar Groot.

Cari Ia Di: Anugerah Wieners, Pengembaraan Disney California

gambar

Jonathan Boulton
Spider-Man Macaron

Sekarang ini bernilai menulis di dalam Bugle harian: Dua sandwic macaron berukuran sawit yang merupakan sudu ais krim yang hangat, menjadikan ini memperlakukan anda melalui hari yang terik di taman.

Cari Ia Di: Schmoozies, Adventure California Disney

gambar

Jonathan Boulton
Milano

Dengan swirl biru elektriknya, anda tidak akan rasa rasa ini citarasa seperti Creamsicle, tetapi ia tidak. Itulah krim biru bercampur dengan Orange Fanta Freeze – dan ia keluar dari dunia ini.

Cari Ia Di: Studio Catering Truck, Disney’s California Adventure

gambar

Jonathan Boulton
Spider-Man Caramel Apple

Pencuci mulut ini membuat debutnya sebagai edisi terhad merawat beberapa tahun yang lalu, dan ia begitu popular ia kembali untuk Summer Of Heroes. Setiap Granny Smith dicelupkan dalam karamel, kemudian coklat putih dan gula pengamplasan merah, sebelum mendapat rawatan Spidey penuh.

Cari Ia Di: Marceline’s Confectionary, Disney’s California Adventure

gambar

Jonathan Boulton
Pin It For Later

Simpan ini supaya anda boleh merancang perjalanan anda tanpa kehilangan satu gigitan yang lazat.

Loading...