‘The Chew’s’ Clinton Kelly Masih Tidak Menumpahkan Teh Pada His Falling Out Dengan Stacy London

Kepakaran beliau Tidak Pernah Pernah Di Makanan.

gambar

Getty Images

Sekali lagi, anda tahu dia sebagai suara sebab di TLC semua tahun yang lalu, tetapi kehadirannya baru-baru ini The Chew terutamanya dalam kapasiti moderator. Yang berkata, dia membawa banyak segmen memasak semasa tempoh pameran itu.

Dia Adalah Editor Majalah Untuk Tahun.

gambar

Getty Images

Dari Long Island, dia pergi ke Boston College dan kemudian Sekolah Medillary of Journalism. Itu membawa dia Marie Claire dan Mademoiselle majalah, yang mana dia menyumbang dengan nama samaran. Semua ini membantu dia mendarat Apa yang tidak patut dipakai pertunjukan. Untuk sementara, dia turut menyumbang kepada Hari Wanita.

Dia dan Stacy London Tidak Ada Kawan Lagi … Mungkin?

gambar

Getty Images

Dunia pada dasarnya berakhir apabila Clinton mengesahkan Stacy menyekatnya di Twitter tahun lepas. Tidak pernah benar-benar penjelasan lengkap untuk kejatuhan, walaupun Clinton berkata “ia benar-benar [tidak] yang berair” pada masa itu. Sebaliknya, Stacy mengagumkan tentang kemarahan dan pengampunan tanpa benar-benar menjelaskan mengapa dia akan menyekat Clinton di tempat pertama.

Dia Seorang Penulis yang Dicapai.

gambar

Getty Images

Dia dan Stacy menulis Berpakaianlah Terbaik Anda: Panduan Lengkap untuk Mencari Gaya Yang Betul untuk Tubuh Anda kembali pada 2005. Tiga tahun kemudian, beliau menerbitkan Freakin ‘Fabulous: Bagaimana Untuk Berpakaian, Berbicara, Berkelakuan, Makan, Minum, Menghibur, Menghias, Dan Umumnya Lebih Baik Daripada Semua Orang Lain. Pada tahun 2010, beliau menulis Oh Tidak Dia Tidak, sebuah buku tentang fesyen wanita. Secara ringkas, buku terbarunya (yang keluar pada tahun 2017) adalah satu siri esai yang dipanggil Saya Benci Semua Orang, Kecuali Kamu.

Dia Terlibat ‘The Chew’ Untuk Runtime Keseluruhannya.

gambar

Getty Images

Yup. Kesemua tujuh musim. Itulah kira-kira lapan tahun berturut-turut pertunjukan yang disiarkan setiap hari kerja.

Dia Dan Tuan-tuannya bersama-sama telah kecewa dengan pembatalan Show’s.

“Terima kasih atas semua mesej jenis anda. Ya, The Chew telah dibatalkan. “Tapi, itulah biz TV,” tulisnya di Facebook pada Mei yang mengesahkan berita itu. “Michael, Carla, dan saya akan sangat ketinggalan membuat anda ketawa dan memberi inspirasi kepada anda untuk mencuba perkara-perkara baru setiap hari. Kami akan menghabiskan sisa musim ini dengan penuh semangat seperti yang dapat kami kumpulkan! Saya pasti kita akan membincangkannya pada pertunjukan esok. Sekali lagi, terima kasih dari bahagian bawah ❤️ saya. “

Loading...