10 Makanan Yang Tidak Anda Perlu, Makan di Pantai

makan at the beach

Sehari di pantai sepatutnya menjadi menyenangkan, baik, sehari di pantai. Matahari, pasir, melayari, dan sandwic adalah yang anda perlukan. Baiklah, pelindung matahari adalah idea yang baik. Dan tuala. Kerusi pantai juga bagus. Tetapi kami tidak berada di sini untuk memberitahu anda semua yang anda perlukan untuk membawa anda ke pantai. Tidak, kami ada di sini untuk memberitahu anda apa yang tidak harus dibungkus dalam sejuk anda. Ini adalah makanan terburuk mutlak untuk membawa anda ke pantai.

10. Bakso Sweden. Lihat, anda boleh menghabiskan Sabtu anda di IKEA atau anda boleh pergi ke pantai. Kami tidak memberitahu anda bagaimana untuk menghabiskan masa anda, tetapi menyimpan smorgasbord anda di mana ia tergolong.

9. Buah Cinnamon. Glaze tidak boleh digunakan sebagai pelindung matahari. Bun itu tidak boleh digunakan sebagai apungan.

8. Krim sup cendawan. Sup adalah kepunyaan pantai seperti Andy Warhol di Baywatch.

7. Kubis disumbat. Adakah anda benar-benar mahukan semua orang melihat gelembung yang anda buat di bawah air?

6. Tuna Casserole. Sekalipun anda meniup bendera merah yang merupakan perkataan kaserol, tidak ada keperluan untuk mengembalikan tuna ke laut. Apabila ia berada di dalam tin, kapal itu telah berlayar. Metafora ini dicampur sebagai buruk seperti tuna casserole tidak dengan pantai!

5. Ramen. Rasanya tidak salah untuk bercakap ramen, tetapi, jika anda membawa ramen ke pantai, kami akan pergi ke pintu shoyu (dan ya, kita sedar bahawa itu sama buruknya dengan ramen di pantai akan ).

4. Stuffing. Ingatlah iklan-iklan tersebut untuk Stove Top di mana anak-anak akan merancang untuk mempunyai dua makan malam supaya mereka dapat menikmati peminum dua kali dalam satu petang? Berpikir panjang dan keras sekarang. Adakah anda ingat melihat sebuah pantai di mana-mana iklan tersebut? Betul.

3. Lasagna. Daging lembu, keju dan sos tomato adalah triniti yang tidak suci di pantai. Dan satu-satunya lapisan yang perlu anda bimbang akan terlibat semula menggunakan pelindung matahari anda.

2. Stroganoff daging lembu. Potong daging lembu dalam sos panas dan krim. Kecuali mie yang menyertakan beberapa perlindungan UV yang sebelum ini tidak dilaporkan, simpan hidangan ini untuk musim sejuk.

1. Pai gembala. Makanan pantai anda sepatutnya sejuk, bukan di bawah lapisan kentang tumbuk.